REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cultură de CANNABIS, descoperită de poliţişti într-o HALĂ închiriată din Constanţa. VIDEO

Cultură de CANNABIS, descoperită de poliţişti într-o HALĂ închiriată din Constanţa. VIDEO

Replica API 29 aprilie 2020 | 17:52 3806

Percheziţii în Constanţa! Oamenii legii au confiscat 11 kg de cannabis.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au descoperit, la domiciliul unui bărbat, o cultură indoor de cannabis compusă din peste 100 de plante într-o hală închiriată din oraş.

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat două percheziții domiciliare, în Constanța.

În urma activităților, la una dintre locații, polițiștii au descoperit o cultură indoor de cannabis, compusă din 117 plante, aproximativ 11 kilograme de cannabis (masă vegetală uscată) și aparatură specifică necesară cultivării cannabisului.

De asemenea, au fost indisponibilizate 2 autoturisme, 4 telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant – lacrimogen, 2.800 de lei și 200 de euro.

În urma probatoriului administrat, un bărbat, de 30 de ani, bănuit că ar fi înființat cultura de tip indoor, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 29 aprilie, să fie prezentat instanței în vederea luării de măsuri legale.

UPDATE:

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
00:04, vad ca faptul ca te-ai aruncat in cap in haznaua din fundul curtii nu te-a ajutat prea mult, spre disperarea lui ma-ta, aia care te-a avortat si te-a aruncat in WC-ul garii din Tandarei! Tu limbric mancator de kkt trebuie sa incerci sa bei o infuzie de prezervative folosite de tigani, fierte in spalatura de cadavre.Esti mai prost decat cel mai prost pizdist, scroafa proasta de veorica, esti un limbric scatofil, esti un un hemoroid inflamat, un oxiur strivit intre gaoz si hartia igienica si iti place sa sugi poola la morti ca un drogangiu ce esti.Pana una-alta poti sa-mi iei kktl la laba
2
2
Sunt ala cu Haznaua ,am decis sa ma cac 2 sau 3"gloante "in capul tau pana sa iti fac viza de N Koreea ca acolo e locul tau,te trimiteam la rusi dar Stalin e mort de ceva vreme si n ai cu cine sa stai!Pupa- te- ar ma-ta rece in timp ce iti pune batista pe fata la priveghi dupa ce te au tinut 3 zile fara formol!Ai stat prea mult la tara,vad ca fundul curtii iti este pitoresc,asa ca"poti scoate omul de la tara dar tara din el niciodata" ,pamflet
2
2
Legea trebuie sa se schimbe! Pedepse mult mai mari ptr.traficanti fara posibilitatea de eliberare conditionats.
4
1
SUNT PE ULTIMUL LOC LA EMANCIPARE DIN EUROPA !
0
3
Dau virusul pe varianta de la om la om
2
1
15.08 ia-ti doza ca ai intrat in sevraj si dupa iesi pana afara suie-te in masina si ia la tinta un pom sau stalp,nu o sa planga nimeni dupa tine.spor la drogat.
6
1
Pai si Papacostea Alexandru imi zice ca se lasa de munca de sofer ca se apuca iar sa vanda stupefiante, maicasa pregateste sera pt canabis in Faleza Nord
6
0
captura, frate, nu gluma...
10
0
DOAR PROSTITUTIA E ACCEPTATA! DUPA ORA 19 PE VARIANTA! AU DECLARATIE CA SUNT LA MUNCA
17
1
glont in cap cretinilor comunisti de teapa ta si a militienilor ce strica culturile! Ce te fute pe tine griaja comunist borat ce fac eu cu viata si sanatatea mea? Te afecteaza pe tine? nu tew afecteaza decat daca va trebui sa muncesti singur sa-ti platesti pensia speciala! MORI IN CHINURI TARFA COMUNISTA ! VREM CANABIS LEGAL! MOARTE COMUNSITILOR MOARTE MILITIENILOR! MOARTE SECURISTILOR!
4
21
nu-i mai arestati!!!!!!Un glont in aer la misto, 3 IN CAP! Se face economie mare la buget! Iar ptr @ "Mai bine legal" 13:47, mai bine te duci la ma-ta in fundul curtii si te arunci cu capul in hazna si incerci sa repeti cu voce tare, de-acolo, postarea ta!
12
11
viniti si la Navodari
11
3
este o idee foarte buna de investie intr-o afacere profitabila in vreme de criza...
16
4
Constanta a ajuns un oras de drogati si drogate.
22
6
legalizarea este o solutie buna!
15
13
In situatia de criza in care ne aflam, numai canabisul ne mai lipsea.
9
10
pai daca fabricile sa u inchis tineretul ce sa mai fac vinde droguri
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212