REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cum a ajuns Gina Pistol de la 80 kilograme la 59!

Cum a ajuns Gina Pistol de la 80 kilograme la 59!

Replica API 22 august 2022 | 17:52 1005

S-a bucurat din plin de fiecare clipă alături de fiica sa, dar acum, că se întoarce la „Chefi la cuţite”, frumoasa Gina Pistol (41 ani), iubita lui Smiley (39 ani), doreşte să îşi recapete silueta pe care o avea înainte să rămână însărcinată. Cu sprijinul specialiştilor, vedeta a găsit o soluţie care nu presupune nici mult timp şi nici un efort considerabil.

Gina Pistol: „Până acum, văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”

„Am tot încercat să îmi găsesc o portiţă pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână şi să fac acest lucru pentru mine.

Îmi doresc să îmi reintru în formă şi nu e chiar atât de uşor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puţin şocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”, a povestit Gina Pistol.

Şi chiar dacă între timp a reuşit să ajungă la 59 de kilograme, Gina Pistol mărturiseşte că nu ar fi putut depăşi acest prag doar prin dietă şi mişcare. „Nu mai am tonus muscular, am probleme cu retenţia de apă, cu celulita. Ce să zic, ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, este foarte greu să intri în formă când ai un copil mic şi nu foarte mult timp pentru tine la dispoziţie.”, a mărturisit Gina.

Soluţia găsită pentru a scăpa de kilogramele în plus este una simplă, care durează doar 60 de minute în fiecare săptămână şi de care Gina Pistol este încântată pentru că a dat roade în cazul ei.

„Am conceput un plan complex de tratament de remodelare corporală, cu cele mai avansate aparate cu laser disponibile la nivel mondial, non-invazive şi fără efecte secundare. Aceasta este o variantă foarte bună pentru a obţine rezultate într-un timp scurt. Este o soluţie care ajută la scăderea în circumferinţă cu 9 până la 15 centimetri, dar şi la reducerea aspectului celulitei. Nu este recomandat în timpul alăptării, dar în rest nu sunt restricţii sau contraindicaţii. Aş putea recomanda, în plus, asocierea cu drenaj limfatic şi consumul lichidelor pe par-cursul zilei”, a declarat dr. Anita Barcan, medicul specialist care a slăbit-o pe Gina, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oana roman ajunge de la 60 la 90 kg lunar . apropo unde a disparut ?
1
0
cu Smiley si Gina Bum Bum!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108