REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cum a blocat o șoferiță grăbită o stradă din zona Abator!

Cum a blocat o șoferiță grăbită o stradă din zona Abator!

Valentina CAMARA 5 octombrie 2022 | 00:00 2275

Regulile rutiere sunt făcute sa fie sfidate de unii șoferi...  prea comozi pentru a  face câțiva pași în plus sau  prea fără bun simț, care nu se gândesc că pot pune în dificultate ceilalți participanți la trafic sau pe pietoni. Este si cazul unei șoferițe din zona Abator pe Aleea Portului, care și-a parcat mașina fix în mijlocul drumului, pentru a fi cât mai aproape de bloc, blocând, astfel, circulația în zonă.


Femeia a fost văzută ieșind din mașină și intrată într-o scară de bloc. Nu știm cât timp a staționat în zonă, cert este că șoferița si-a luat înjurăturile de rigoare de la pietoni, mai ales că aleea e destul de îngustă, iar o parte sunt, deja, parcate alte mașini.


Conform legislației în vigoare, șoferița ar putea fi pasibilă de amendă cuprinsă între 580 și 725 lei, la care se adaugă și trei puncte penalizare. Dar riscă și ridicarea mașinii.


Reamintim că cetățenii pot sesiza existența vehiculelor staționate/oprite neregulamentar atât la dispeceratul Poliției municipiului Constanța, cât și la cel al Poliției Locale Constanța.  La fața locului vor fi trimise echipaje, care vor constata staționarea/oprirea neregulamentară și vor realiza fotografii și filmări video, ca dovadă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar se trezeste uni pe aici sa scrie repede ca e prostanca cu Opel, de parca a-r conta masina nu soferu
2
0
ar fi cazul ca politia locala sa umple de amenzi carutasii care isi lasa cotigile pe aleea asta,
2
0
Ba mai bine parcheaza la ma-ta intre craci, ANALfabetule! Inainte de a mai emite idei si pareri invata dracului sa scrii corect! Pana atunci, nu mai manca cacat ca un p r o s t ce esti si intoarce-te la scoala, poate inveti si tu ceva!
3
4
Sa parcheze in p.i.z.d.a m.a.t.i.i analfabetule ca acolo au loc mult.
5
2
Ghertoi e fii-tu lu\'ma-ta, prostane! Unde dracu voiai sa-si parcheze aia masinile? Pe mijlocul aleii ca sa-ti lase tie trotuarul liber? Atunci se bloca toata aleea si ramanea doar trotuarul liber! Unde mortii ma-tii vezi tu locuri de parcare in acea zona pe care sa le plateasca locatarii? Vorbesti ca un p r o s t sa te afli in treaba! Sau trebuia sa parcheze pe spatiile verzi sa te inflamezi din nou?! Repet, in caz ca n-ai priceput, ma refer la locatari nu la vaca aia care a blocat tot!
1
5
Imputitilor romani urlati de zor ca vreti o tara ca afara dar parcati ca niste t****i ordinari.
7
4
Bravo nea GYGY gYgY GyGy!! Asa sunt soferitele cu OpeL parcheaza unde vrea PASARYKA EI !! Shoferu sofeazs ShOFERITA ShOFERESTE
5
3
se pare ca prostana cu opel loveste din nou.da-ti carnetul la agricultoare!
8
1
a parcat romaneste...asa parcheaza toti romanii cu opel
9
2
NU se grabea asa parcheaza toate tutele nu le intereseaza de ceilalti,ca nu au creer iar unele intentionat in bataie de joc ,unde vezi o masina parcata aiurea sigur e o doamna
13
2
Ba ghertoiule, prin definitie o alee este o strada ingusta, deci nu se poate parca pe ea. In alta ordine de idei cred ca tactu te-a facut la betie daca nu intelegi ca prostanii aia cu masini de 500 euro din foto au parcat pe trotuarul ingust ca sa nu plateasca un loc de parcare ce le-ar dubla valoarea masinii. E clar pentru toti amarule ca esti unul dintre cei care mai dau bac-ul si anul viitor.
7
8
esti p r o s t??? Unde dracu sa parchezi pe alee ca o blochezi din start?! Asa va trebuie daca v-ati luat apartamente in blocurile alea de rahat cu alei unde de abia incape o bicicleta!
4
11
unde se grabea maimuta?pierdea avionul,avea o clantza de luat sau de dat,ori o ranga de primit pe bani???
7
3
Cand ai un singur neuron si ala obosit se intampla chestii de astea!
7
1
De ce scrieti ca o parte e deja ocupata de masini pentru ca animalele nu au parcat pe alee ci au ocupat trotuarul.
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108