REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CUM a devenit IANOȘ specialist în COCAINĂ, PROXENETISM și FURT din eMAG

CUM a devenit IANOȘ specialist în COCAINĂ, PROXENETISM și FURT din eMAG

Replica API 21 septembrie 2021 | 00:22 7475

Ianoș Albert Feri este cunoscut la malul mării pentru ”portofoliul infracțional” pe care îl duce în spate. A fost propus spre arestare de 3 ori într-un an de zile, pentru trafic de droguri, proxenetism și pentru că a spart magazinul eMAG de pe bulevardul Tomis. Acum este trimis în judecată, alături de mai multe persoane, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, pronunțarea fiind amânată pentru data de 29 septembrie. Tot în acest dosar se valorifică bunurile în faza de judecată.

Ianoș Albert Feri și Huzuneanu Mihaela Mădălina

Neculăeş Daniel Valentin, Amet Baiar Bilghin, Ianoş Albert Feri, Huzuneanu Mihaela Mădălina, Bumbăcaru Mihaela Nicoleta și Nenciu Felicia Florentina au fost trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracţional organizat. Așa cum este precizat mai sus, pronunțarea a fost amânată pentru data de 29 septembrie. Tot în acest dosar a fost stabilit un termen separat pentru valorificarea bunurilor în faza de judecată. Ca regulă, bunurile asupra cărora au fost dispuse măsuri asigurătorii rămân indisponibilizate până la rămânerea definitivă a hotărârii, urmând ca instanța să se pronunțe cu privire la acestea, în concordanță cu soluția dată cu privire la latură penală și civilă a cauzei. Există totuși și situații în care anterior pronunțării unei hotărâri definitive, bunurile sechestrate pot face obiectul valorificării, motivat de situația care ar putea duce la dispariția bunurilor, la deteriorarea sau devalorizarea acestora, sechestrul urmând a purta în continuare asupra sumelor de bani astfel obținute. În aceste cazuri, valorificarea este menită nu numai să atingă scopul măsurii asigurătorii, dar și să protejeze persoana de efectuarea unor plăți suplimentare la terminarea procesului penal. Despre asta este vorba aici.

Ianoş Albert Feri, liderul grupării

Amintim că, în jurul datei 19.01.2019, inculpatul Ianoş Albert Feri împreună cu iubita sa, inculpata Huzuneanu Mihaela Mădălina, au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conținea cantitatea de aproximativ 500 grame substanță pulverulentă de culoare albă ce conținea cocaină (drog de mare risc). Coletul a fost introdus în țară în jurul datei de 21/22.01.2019, fiind preluat din municipiul București prin intermediul inculpatului Amet Baiar Bilghin și transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Ianoș avea mai multe apartamente în Mamaia

În fapt s-a reţinut că începând cu vara anului 2018, inculpaţii Neculăeş Daniel Valentin, Amet Baiar Bilghin, Ianoş Albert Feri și Huzuneanu Mihaela Mădălina, împreună cu alţi suspecţi (numele sunt redate mai sus), au introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat, le-au porţionat şi le-au pus în vânzare în cluburile din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi la festivalurile de muzică electronică. De asemenea, s-a reţinut faptul că inculpatul Ianoş Albert Feri deține mai multe locuințe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde, în respectivele apartamente erau depozitate, porționate, preparate, ambalate și chiar vândute drogurile aduse vrac. Însă, Ianoş locuia fără forme legale în cartierul Poarta 6 alături de concubina sa. Ianoș le arunca clienţilor de la geam drogurile solicitate sau îi trimitea să şi le ia singuri din maşina sa, un Porsche Panamera, pe care îl deschidea din telecomandă şi unde erau şi lăsaţi banii pentru cocaină.

Arestați și pentru proxenetism

Cuplul Ianoș- Huzuneanu Mihaela Mădălina era deosebit de activ şi în proxenetism, după ce, în 2018, a racolat şi trimis să se prostitueze mai multe tinere de condiţie materială precară în oraşe precum Cannes, Nisa şi Marsillia. Tinerele stăteau doar câte o săptămână la produs şi se deplasau mereu din oraş în oraş, pentru a evita raziile poliţiei. Clienţii erau racolaţi prin trei site-uri - 6annonce.com, eurogirlescort.com si sexemodel.com - pe care prostituatele aveau un cont, unde îşi prezentau caracteristicile fizice, oraşul în care se află şi durata cât stau acolo.

Au spart magazinul eMAG, în 2020

Polițiștii din cadrul Secției 1, în data de 27 aprilie, în jurul orei 5.25, au fost sesizați prin apel la 112, de către reprezentanții unei firme de pază cu privire la faptul că, la o societate comercială din municipiul Constanța, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție, fiind vorba de magazinul eMAG de pe Tomis. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa de acces în societatea comercială, confecționată din sticlă, ar fi fost spartă cu un obiect dur, iar din interior ar fi fost sustrase mai multe bunuri (telefoane mobile). Au declanșat cercetările, iar la data de 12 mai a.c., polițiștii, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza municipiului Constanța. În urma cercetărilor, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 45 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, după care arestați preventiv. Este vorba despre Amet Baiar Bilghin, Sandu Gheorghe și Ianoș Albert Feri. Momentul spargerii magazinului a fost surprins de camerele de supraveghere.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
7.62 pentru toti cocalarii si pentru cei care ii protejeaza.
5
0
Asta nu se mai face bine !! Ar trebui impuscat !!!
6
0
Popovici Albert se drogheaza toata ziua baga sobolan
5
0
Copt coptccc
1
0
Mi a vandut droguri fake
5
1
pai asta este meseria lui de hot si tilhar
13
1
un om de afaceri de succes...
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218