REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 20 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6645
4.4° Constanța Marți, 20 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6645
 

Cum a explicat instanța sentința dată polițistului care a ucis o fată pe trecerea de pietoni

Cum a explicat instanța sentința dată polițistului care a ucis o fată pe trecerea de pietoni

Mirela PASCAL 3 februarie 2024 | 22:15 1070

Condamnarea cu suspendare primită de polițistul care a ucis o tânără care traversa pe trecerea de pietoni a șocat întreaga Românie. Omul legii care a ucis-o pe Raisa nu va sta în spatele gratiilor, deși a omorât o tănără care traversa legal. Instanța explică faptul că omul legii putea evita accidentul mortal, dacă era atent.

Cum a explicat instanta sentinta data politistului care a ucis o fata pe trecerea de pietonilocul accidentului

„Ar fi existat posibilitatea tehnică de evitare a producerii accidentului dacă circula cu viteza maximă admisă pe sectorul de drum respectiv și era atent la situația din carosabil pe direcția sa de mers deoarece spațiul de care dispunea pentru decizie și manevră (= min. 47 metri) a fost superior spațiului necesar opririi autoturismului prin frânare de la viteza maximă legală de 30 km/h (Sn = max. 14 metri).Viteza maximă teoretică a autoturismului de la care impactul putea fi evitat în ipoteza în care conducătorul auto ar fi supravegheat situația din trafic pe direcția sa de înaintare era de 69 km/h”., potrivit realitatea.net.

Fetele au grăbit pasul când au observat mașina de poliție.

„Astfel, persoana vătămată a declarat că, la data de 13.01.2022, în jurul orei 13.30, a plecat de la domiciliul prietenei sale, împreună cu aceasta, către școală, deplasându-se pe trotuar. În momentul în care au ajuns la prima trecere de pietoni situată pe traseu, s-au oprit, s-au asigurat, uitându-se în stânga și în dreapta. Înainte de a păși pe marcajul pietonal, Raisa se afla în dreapta sa și se țineau de mână. După ce s-au angajat în traversare, a văzut în depărtare o mașină de poliție care avea lumini roșii și albastre deasupra ce nu erau aprinse. Până la mijlocul marcajului pietonal au mers împreună, ținându-se în continuare de mână, la pas normal, dar a văzut că mașina se apropie, moment în care i-a spus Raisei, „hai să facem pas mai grăbit, să apucăm să trecem””.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De acotd co doamna IRINA! PUTREZIVAR CARNEA PA VOI !! MSNKAVAR VIERMIII DE VII!! de judekatorii PLMele
3
0
Tot modelul mafiei italiene este mai bun decat justizia Romana in cazuri dastea aia nu ashteapta decizia instantzei ci ishi fac ei singuri dreptate asha cum shtiu ei de sute de ani.
6
1
shpaga e mare in romaniaa-romafiaa si corb la corb nu-si scoate ochii
6
1
Din cauze dastea noi tineri plecam din țară
7
1
e an electoral, justitia are alta treaba, ca de obicei.
7
1
Ar trebui ochi pt ochi si dinte pt dinte... la politist si la judecator.
6
2
cum sa dai cu executare la unul prins băut care nu a făcut accident și cu suspendare la fel care a omorât pe trecere pe cineva! voi sunteți sănătoși la cap? scârbă îmi e de tara asta și de corupția din ea, sper că și la acel judecător sa i omoare cineva copilul nepotul pe trece și să primească tot cu suspendare atunci să îl vedem!
20
2
ce judecatori de kkkt avem si nu e prima sentinta aberanta care contrazice bunul simt elementar si ne si jigneste pe noi toti au mai fost multe altele de ce nu ii verifica nimeni si nu ii sanctioneaza ce independenta e asta sa-ti bati joc de o tara intreaga
22
2
Drogaților, dacă în locul acelui suflet era una din odraslele voastre, care ar fi fost verdictul? Nemernici ordinari ce sunteți. Sa crăpați cu toții, viermii sa va mănâncă de vii, ca să va saturati de bani
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039