REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
19.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Cum a fost amenințat și tâlhărit un minor, în stradă, de doi indivizi din Henri Coandă!

Cum a fost amenințat și tâlhărit un minor, în stradă, de doi indivizi din Henri Coandă!

Virgil STOIAN 10 decembrie 2023 | 00:00 2383

Infracționalitatea juvenilă, fenomen scăpat de sub control de autoritățile române! Doi minori, Denis C. și Valentin H., care locuiesc în cartierul Henri Coandă, din Constanța, au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie. Mai precis, cei doi, în vârstă de 14 ani, au ajutat un al treilea minor, de 13 ani, să jefuiască un alt minor de 14 ani. Fapta a fost comisă prin amenințare și acte de violență, victima fiind deposedată de 120 de lei.

Cum a fost amenintat si talharit un minor, in strada, de doi indivizi din Henri Coanda!foto cu rol ilustrativ

Potrivit declarațiilor victimei, în ziua de 30.11.2022, în jurul orelor 15:00, a plecat de la domiciliu, cu scopul de a se deplasa la City Park Mall, iar  după ce a ieşit din magazinul Mega Image, amplasat pe strada Suceava, aceasta  s-a intersectat cu trei băieți, care au acostat-o şi au întrebat-o dacă are bani asupra sa. În continuare, unul dintre cei trei, care locuieşte în acelaşi cartier cu acesta a întrebat-o ce mai face, iar pe fondul stării de panică, minorul le-a spus are asupra sa suma de 40-50 de lei, apoi s-a îndepărtat din zonă, fiind însă urmărit de aceştia şi să îi ceară suma de bani. Totodată,  victima a mai menţionat că după ce a traversat strada, cele trei persoane au oprit-o, unul dintre băieți a început să exercite acte de violenţă asupra sa, pentru a o determina să îi dea suma de bani pe care o are asupra sa, motiv pentru care  victima a scos portofelul şi le-a arătat celor trei primul compartiment, în care avea suma de 40-50 de lei, iar în acel moment, agresorul a întins mâna şi i-a smuls suma de bani din portofel. Ulterior momentului în care i-a fost sustrasă suma de bani din portofel, persoana vătămată  s-a îndepărtat din zonă, însă cele trei persoane au venit după el şi i-au solicitat să le arate portofelul, iar în momentul în care l-a scos, unul dintre ei i-a smuls portofelul din mână luându-i din interior suma de 70 de lei, care se afla în cel de-al doilea compartiment, după care i-au luat rucsacul şi a început să i-l controleze, sustrăgându-i cheile de acces în locuinţă, însă i le-au returnat, ulterior, după ce victima a insistat de mai multe ori.

Cum a fost amenintat si talharit un minor, in strada, de doi indivizi din Henri Coanda!foto cu rol ilustrativ

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea celor doi la măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 6 luni. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un tziggan bun este un tziggan MORT!
4
1
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99-18 PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!
6
1
bbbbbbbbbaaaaa draqula te trag pe tine in teapa
2
2
Trasi in teapa. Siluati si toti boierii cu pensii nesimtite la taiat capetele
5
1
ba de ce spui asa si noi este oameni nu dori rau la nimeni am mers si noi la scoala acum avem scoala nu tu trebuie dat la judecata pentu intrigare contra noadstra
1
2
Mortea acestor specimene nu ar fi regretata de nimeni, pai, sa nu te duci peste ei in casa, aliniati si batuti la rand, fara discutii!!!
7
1
Măcar Palaz are coloana și tine de ideologie. Nu se da după ciolane mai grase, cum au migrat fripturiștii din PSD și PNL direct la AUR și acum se instalează acolo in aclamațiile naivilor, cu tot cu gasca lor de penali in legi și coorve penale cu care se ard.
1
3
alou ziaru r*****a de ce ati trecut in ca titlu ca individul este din hanri coada asta este rasism trebue advocato so dat lajudecata rasitilor ce este voi face ura la noi speciale stergere asta imediat mo
1
4
Dreptul la legitima aparare care sa includa dreptul de a folosi violenta in scopul apararii este imperios necesara in Romania,tara aflata sub ocupatia infractorilor.
8
0
romanica educata se arata din zi in zi, politia e ...blocata in gasca ,nu patruleaza iar legile sunt vax ,apa de ploaie pentru infractori ,stau la pensiune se odihnec ,mananca bine ,fumeaza gionturi participa la instruiree si cand ies sunt toba de stiinta! astea pe banii viitoarelor victime!
6
0
Justitia SPECIALA din Romania si-a facut iar datoria... cei p*****i infractori sunt viitorii adulti infractori/criminali. Cu pedepse de genul asta si cu nepasarea autoritatilor, asa se va ajunge peste 4-5 ani. Pentru fapte grave, minorii trebuie pedepsiti dupa legea aplicata pentru majori, altfel... vor fi incurajati sa continue sa savarseasca fapte penale.
13
0
la astia masura educativa este frectie la picior.
15
0
Moarte ceorilor
23
0
Un politist ,nu in uniforma ,dar politist activ izbit o Doamna mai in etate ,Astia sunt aparatorii nostrii…..
3
7
Jungla in cartierul Halești Rangă Pe stâlpi se pot monta semnul atenție la maimuțe Poliția locală și natională doarme in Logan și nu se scoală
22
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436