REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cum a fost întâmpinat Novak Djokovic de ceilalți jucători la antrenamente

Cum a fost întâmpinat Novak Djokovic de ceilalți jucători la antrenamente

Replica API 13 ianuarie 2022 | 00:00 1327

Djokovic a câștigat bătălia cu statul australian în legătură cu anularea vizei, dar refuzul său de a se vaccina și întreaga situație creată pare că i-a adus și mai multă antipatie din partea celorlalți jucători, notează Eurosport, citat de stiripesurse.ro.

Novak Djokovic

Trebuie semnalat faptul că doar 4-5 sportivi din circuit l-au susținut public în perioada în care a fost cazat în hotelul pentru imigranți, dar azi, la sosirea în complexul Rod Laver, situația a fost extrem de ciudată.

În momentul în care liderul mondial pătrunde într-o sală de forță, pentru a efectua încălzirea înainte de antrenament, te-ai aștepta ca ceilalți să vină să îl salute și să își exprime susținerea, având în vedere prin ce a trecut. Doar că nimeni nu a făcut asta, instalându-se o tăcere nefirească în momentul în care Djokovic și-a făcut apariția.

"Djokovic nu are susținerea jucătorilor, firește, dar e un vibe ciudat. Înainte de antrenamentul de azi, Nole a venit la sala de forță pentru a se încălzi. S-a lăsat o liniște totală și toți l-au fixat cu privirea. Inconfortabil pentru el", a scris pe Twitter Ben Rothenberg, unul dintre cei mai buni jurnaliști pe tenis din lume.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kakat omu astazi? Ca de aia nu mai dorm eu, de ce face unu si altul? O fi tras vreun part, important, nu?
2
0
Divide si conduce.... Instaleaza vrajba intre oameni... Separa oamenii ... Si tot asa Pentru ce ? Evident , niste miliarde de USD. Multe miliarde
1
2
Sadly communism is rearing its ugly head all across the globe. War will be at hand soon
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272