REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

„Țeapă” la Costinești: Cum a fost păcălită o turistă că Minodora va cânta într-un restaurant

„Țeapă” la Costinești: Cum a fost păcălită o turistă că Minodora va cânta într-un restaurant

Replica API 16 august 2022 | 00:00 4194

O turistă din Costinești a mers special la un restaurant ca să o asculte pe Minodora cântând, dar localul i-a dat „țeapă”. Revoltată, românca a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în locul în care a mers pentru concert.

„Țeparii” de pe litoral sunt nelipsiți și anul acesta, iar turiștii de la Marea Neagră care își spun poveștile sunt cea mai bună dovadă. În această situație este și o doamnă care a vrut să meargă la un local doar pentru a o asculta pe Minodora cântând.

După cum scria pe afișul din fața restaurantului, concertul urma să aibă loc pe data de 13 august, la ora 21. Alături de un grup de prieteni, s-a prezentat la ora și ziua respectivă, dar mare i-a fost surpriză.

Ce a pățit, de fapt, turista din Costinești. Cum și-a luat „țeapă” de la restaurant

Turista a ajuns la data și ora stabilită și s-a așezat la o masă. Personalul localului a anunțat-o pe ea și prietenii săi că nu au voie să rămână, dacă nu consumă. După ce au comandat două profiteroluri, aripioare în sos picant și focaccia cu usturoi și oregano, s-au trezit cu o notă de plată de 142 de lei! Bonus: Nici bon fiscal nu au primit. Ospătarul le-a adus doar POS-ul și le-a bătut suma. Asta nu este tot! Nici Minodora nu a cântat, ci o formație de lăutari, urmată de Cristi Dules.

„Așadar până la urmă, Minodora nu a mai venit și eu când am ieșit după țigări, am văzut ca pe tabla de la intrare era și ștearsă poza ei cu data de ieri.

Total, menționez ca am rămas foarte dezamăgiți și am cerut nota de plata…am spus că voi achita cu cardul consumația, ospătarul a venit doar cu POS-ul și mi-a spus să plătesc suma de 142 de lei, însă a venit fără nota de plată… L-am întrebat unde e nota și mi-a spus sa mă duc cu el dacă vreau și sa verific ce am consumat…”, a dezvăluit turista pe un grup pe Facebook.

Așadar, doamna a rămas și cu banii dați, și fără cântare de la Minodora, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foccacia? Da! Am mai mancat paine cu usturoi in batatura.
0
0
Cea mai jegoasa, imputita, mizerabila si plina de t****i cu volane pe dreapta, mancare expirata si hotie pe fata! Vrem turism ca in afara!
0
0
numai pentru faptul ca asculti tzigani.
1
0
n-ai pierdut nimic!
0
0
pentru academicieni care asculta du les ,cred ca a intrebat ala de foccacia ca nu credea ca veniti la rest si mancati paine goala cu o bruma de usturoi,ca sunteti in concediu,ca in vacanta se mananca la restaurant nu in camera de la cel mai cal frumos,care este un mag non stop,daca mai stateati venea si vali vijeliosu,sorinel pustiulica si haltzi hartisti potriviti pt dvs
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920