REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum a fost PRINS traficantul care a INTRODUS în România 2 KILOGRAME de CANNABIS

Cum a fost PRINS traficantul care a INTRODUS în România 2 KILOGRAME de CANNABIS

Replica API 4 iulie 2020 | 08:57 2098

Beijamin Ali, din Constanţa, a introdus în România cantitatea totală de 1 kilogram și 615,6 grame rezină de cannabis, fiind prins în flagrant de organele de poliție și a pus în circulație droguri de mare risc, respectiv a oferit investigatorului sub acoperire 3 comprimate care conțin ca substanță activă 3,4-Methylenedyoximethamphetamine (MDMA).

Cum s-a petrecut totul

Conform anchetatorilor, inculpatul Beijamin Ali, a introdus în România cantitatea totală de 1 kilogram și 615,6 grame rezină de cannabis, fiind prins în flagrant de organele de poliție și în realizarea aceleiași rezoluții infracționale la data de 10.09.2019, a pus în circulație droguri de mare risc, respectiv a oferit investigatorului sub acoperire 3 comprimate care conțin ca substanță activă 3,4-Methylenedyoximethamphetamine (MDMA), iar la data de 18.11.2019, inculpatul a deținut în vederea punerii în circulație cantitatea de 1 kilogram și 615,6 grame rezină de cannabis.

Inculpatul a fost prins de poliţişti în zona staţia de taxare Feteşti

Poliţiştii având informații că inculpatul se afla într-un autoturism marca Mercedes, model Vito, de culoare albastru au procedat la interceptarea autoturismului în zona Fetești, pe drumul DN3B, numărul 416-434 și după ce și-au declinat calitatea, lucrătorii de poliție judiciară au solicitat șoferului și pasagerilor să coboare din autoturism pentru a-i putea identifica. Astfel, în autoturismul marca Mercedes Vito, fost identificate 7 persoane, printre care și inculpatul Beijamin Ali, ce ocupa locul din dreapta-față.

Ce s-a găsit în urma controlului!

La controlul efectuat asupra autoturismului, a fost identificată o pungă din plastic care conținea alimente, precum și o altă sacoșă din material textil în care a fost identificată în punga din plastic, organele de poliție au găsit mai multe pachete, ambalate în material plastic.

Este vorba despre un pachet de formă dreptunghiulară, înfășurat în bandă adezivă de tip scotch, de culoare maro, în care puteau fi observate mai multe calupuri de substanță maro, pachet ce avea aplicat un abțibild cu inscripția BIO pe fundal alb, iar după desfacere, s-a constatat faptul că acest pachet conținea un număr de 10 calupuri de substanță solidă de culoare maro, având aplicate pe fiecare inscripția BIO, un pachet de dimensiuni mai mici decât cel anterior, înfășurat în material plastic transparent prin care puteau fi observate un număr de 5 calupuri de substanță maro și, după desfacere au fost observate un număr de 5 calupuri asemănătoare celor din primul pachet, calupuri de substanță solidă de culoare maro, inscripționate BIO, un pachet de formă dreptunghiulară, înfășurat în bandă adezivă de culoare cenușie. Acest pachet conținea 2 calupuri asemănătoare celorlalte, calupuri cu substanță solidă de culoare maro care au fost ridicate, un plic autosigilant din plastic transparent care conținea în interior un sac menajer de culoare neagră ce prezenta la interior o substanță solidă de tip bulgăre, de culoare alb. Ulterior acele calupuri s-u dovedit a fi 1 kilogram și 615,6 grame rezină de cannabis.

Instanţa a decis condamnarea inculpatului la 7 ani de închisoare pentru infracţiunile de introducere sau scoatere din țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, fără drept şi deținere, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-au turnat tiganii, era sageata
0
0
pai ori sunt 2 kg ori 1.6 ??
1
0
Felicitari!!!!!!1
0
0
Pentru un nemernic , care nenoroceste o groaza de suflete , pedeapsa este prea mica . Nu mai spun de suferinta rudelor celor care se drogheaza . DACA AR FII DUPA MINE , IAS SPANZURA IN PIATA PUBLICA CA SA FIE DE EXEMPLU PENTRU CEI CARE AR MAI INDRAZNI SA VANDA DROGURI .
2
1
Foarte mare pedeapsa pentru o cantitate atat de mica, alora cu tone tot atat le dadea
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367