REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cum a obţinut Adele o bucată din guma mestecată de Celine Dion

Cum a obţinut Adele o bucată din guma mestecată de Celine Dion

Replica API 5 noiembrie 2021 | 23:37 702

Suntem obişnuiţi ca vedetele să colecţioneze obiecte deosebite. Este şi cazul lui Adele, care a declarat, de curând, că lucrul cel mai preţios din casa sa este o gumă mestecată de către Céline Dion, pe care o are înrămată. Cum a obţinut cântăreaţa acest obiect?

Într-un interviu pentru Vogue, Adele a ţinut să precizeze că o apreciază enorm pe Céline Dion, cântecul „My Heart Will Go On‟, piesa lui Dion, fiind coverul pe care Adele l-a cântat cel mai mult în cariera ei. Însă un lucru deosebit pe care Adele îl deţine şi are legătură cu Celine Dion este o gumă mestecată de interpretă.

Guma este lipită pe o bucată de hârtie albă, iar de jur împrejur este scris: „Guma de mestecat a lui Céline Dion‟: „Am înrămat guma şi este pe perete acasă, în Los Angeles. Este cel mai preţios lucru pe care îl am din casă‟, a spus Adele. De ce deţine Adele acest obiect preţios?

Obiectul este un cadou pe care gazda show-ului „Late Late Show‟, James Corden, i l-a făcut artistei de ziua ei: „Cred că i-am luat-o de ziua ei de naştere. Adele este o persoană căreia greu îi găseşti un cadou, cu greu o impresionezi‟ şi-a amintit acesta la The Late Late Show, scrie clickpentrufemei.ro.

„James Corden, care este prietenul meu, ştia ce mare fan sunt al lui Céline Dion, aşa că a făcut-o să scuipe guma într-o bucată de hârtie şi mi-a înrămat-o‟, a completat Adele. Care este povestea exactă a gumei de mestecat?

„Povestea este că am plecat într-un weekend în Mexic cu familia mea, cu A-bomb (Adele) şi cu fiul ei şi am petrecut un weekend împreună. Vinerea următoare filmam cu Céline Dion, iar când am filmat cu Céline, ea a spus: În ce pot scuipa asta? Aşa că am smuls repede o bucată de hârtie şi i-am spus să o pună acolo. Apoi a trebuit să i-o dau producătorului Late Late Show, Diana Miller, însă i-am spus că trebuie să păstrez acest super cadou în siguranţă. Diana s-a uitat la mine şi mi-a transmis că aceasta este ziua în care ea crede ca mi-am pierdut minţile‟, a spus James Corden.

Corden a înrămat apoi guma şi i-a dat-o Adele de ziua ei: „Acum că a fost în posesia lui Adele, dar şi în posesia lui Céline Dion, la un moment dat, ea va valora 138.000 de dolari‟, a glumit gazda show-ului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108