REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cum a petrecut Alex Bodi de Paște, după despărțirea de iubita lui

Cum a petrecut Alex Bodi de Paște, după despărțirea de iubita lui

Replica API 26 aprilie 2022 | 16:15 784

Alex Bodi este din nou burlac, asta după ce zilele trecute a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu iubita lui. Afaceristul a ales să petreacă Paștele alături de persoanele dragi din viața lui, dar și departe de meleagurile românești, tocmai în Spania. Iată lângă cine s-a fotografiat omul de afaceri!

Alex Bodi este unul dintre cei mai râvniți bărbați de la noi din țară, iar în urmă cu câteva zile afaceristul a mărturisit pe rețelele de socializare că este din nou singur. Alex Bodi a ales să petreacă Paștele alături de oamenii dragi din viața lui, așa că s-a îndreptat spre Spania, acolo unde familia afaceristului locuiește.

Alex Bodi se află în Spania la familia lui

Alex Bodi a a vut toate motivele să sărbătorească și să se simtă cu adevărat împlinit. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața lui, așa că a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare alături de tatăl, său dar și de fiica lui cea mare, Chaqueline Alexia.

Afaceristul a ținut să scrie și câteva cuvinte și să precizeze că cel mai bun prieten este tatăl său. Alex Bodi are o relație deosebită cu familia lui și este foarte apropiat de cei care i-au dat viață. Omul de afaceri merge des în Spania pentru a-și petrece timpul în compania lor.

''Cel mai vechi și bun prieten al meu, TATA!'', a scris Alex Bodi pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă familia lui Alex Bodi

În cadrul unei emisiuni TV, Alex Bodi a mărturisit că tatăl, dar și mama lui nu își doresc să renunțe la job-urile lor, astfel că cea care i-a dat viață este menajeră la o familie de avocați spanioli, iar tatăl său este angajat ca inginer la o firmă din Spania.

”Tata lucrează de 21 de ani la același patron, iar mama merge de drag la copiii respectivi, o familie de avocați spanioli. Copiii nu pot să trăiască fără mama, dar nu poți s-o scoți nici pe ea, nici pe tata din tabieturile lor. Asta îi ține pe ei în picioare. Sora mea are trei afaceri, este o femeie luptătoare cum puține mai văd”, a povestit Alex Bodi într-o emisiune TV, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ieste hom de afaceli. Si ieste aspectuos tale de tot. Las tute in cululetul ala flumos! Ca si pe Mihaitza Tlaistaliu!
0
0
ce tot scrieti de papagalul asta
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212