REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cum a petrecut Chesoi, de ziua lui: "Am jucat table cu prietenii, după o seară de petrecere"

Cum a petrecut Chesoi, de ziua lui: "Am jucat table cu prietenii, după o seară de petrecere"

Replica API 3 februarie 2014 | 00:00 100

Liderul constănţean al PNŢCD "ăilalţi", întrucât mai există şi o altă formaţiune cu acelaşi nume şi, evident, exclusă, contestată şi criticată din toate direcţiile, a petrecut modest de ziua sa. Tudorel Chesoi a împlinit duminică vârsta de 55 de ani şi, cu această ocazie, a luat o scurtă pauză de la politică, după cum a menţionat pentru Replica de Constanţa: "Am luat o mică pauză de la politică şi acum jucăm table! Joc table cu prietenii, după o seară de petrecere. Acum suntem în cantonament sau cum se zice (zice). Dacă faci politică, sigur, este ceva de care nu poţi să scapi dacă vrei tu sau alţii. Sunt foarte mulţi prieteni în jurul meu, sigur că am discutat şi chestiuni legate de politică şi nu ne-am programat acest lucru, a venit de la sine. Sunt sigur că PNŢCD va reveni pe linia tradiţională, de care România are nevoie. Chiar dacă unii jurnalişti sunt mai sceptici în ceea ce priveşte declaraţiile mele sau crezul meu legat de PNŢCD, eu îmi menţin linia noastră şi crezul nostru că România fără PNŢCD nu merge pe un drum bun", a menţionat Chesoi, pentru Replica. Pe de altă parte, Chesoi nu-l iartă pe celălalt lider "ţărănist", Aurelian Pavelescu, nici de ziua lui şi a profitat de ocazie pentru o nouă "măscăreală", în stilul caracteristic: "Părerea mea despre Aurelian Pavelescu este cunoscută. El nu poate să reprezinte PNŢCD, iată încă un gest, s-a descalificat acum, din acest punct de vedere. Nu că el ar fi de rea credinţă, dar nu se poate încadra în PNŢCD. Oricâte eforturi ar face, este ceva natural să nu se poată încadra în linia tradiţională a partidului nostru. Nu mă surprinde gestul lui Pavelescu. Cunoscându-l foarte bine, cred că aş putea spune că este aproape firesc că s-a comportat aşa. Nu face altceva decât să dovedească faptul că, până acum, şi-a ascuns comportamentul său adevărat. Şi-a dat arama pe faţă. Nu o spun cu nici un fel de răutate. Între mine şi el este doar un duel politic, pe care vreau să-l câştig neapărat, având în vedere faptul că eu sunt de 24 de ani în PNŢCD, ca mulţi alţi colegi de-ai mei din ţară, pe care Pavelescu a încercat să-i înlăture într-un mod ipocrit, sperând că va reuşi să distrugă, ceea ce înaintaşii ţărănişti, mă refer aici la Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Ion Raţiu, Corneliu Coposu şi alte sute de mii care au suferit în puşcării, au menţinut partidul pe o linie tradiţională atât de valoroasă, cultural-politic şi atât de importantă pentru conjunctura în care se află România în context european. Pavelescu dovedeşte că este incapabil să realizeze că PNŢCD merge pe o linie tradiţională şi nu pe una de orgolii proprii", a punctat Chesoi, pentru Replica.

Politica nu încetează să ne uimească şi să ne şocheze. Aurelian Pavelescu a fost sâmbătă seară actorul principal într-un scenariu de prost gust. Liberalul Mihăiţă Calimente şi Pavelescu s-au certat ca la uşa cortului în cadrul unei emisiuni televizate. Cearta care a izbucnit între cei doi pe tema reacţiei violente a preşedintelui CJ Brăila, Bunea Stancu, la adresa jurnaliştilor a degenerat, iar Pavelescu a chemat Poliţia, spunând că a fost ameninţat.Comportamentul a fost criticat la Constanţa nu doar de Chesoi, ci şi de liderul Forţei Civice, Dănuţ Culeţu, care s-a deglarat dezgustat de cearta celor doi, gest care adânceşte dispreţul românilor faţă de politicieni: "De foarte mult timp, se vorbeşte despre politicienii care nu se ridică la înălţimea aşteptărilor românilor şi, în parte, pe bună dreptate, dar ceea ce este îngrijorător este că această clasă politică reuşeşte să ofere o imagine deplorabilă. Aseară, am văzut un spectacol de prost gust, unde lipsa bunului simţ şi a educaţiei s-a manifestat pregnant. Respectul faţă de cetăţeni, pur şi simplu, nu a existat. Vreau să vă spun că sunt indignat, aceşti oameni care fac parte din clasa politică, reuşesc să atragă asupra tuturor oprobriul cetăţenilor. Pe bună dreptate, uitându-se la asemenea emisiuni. Generalizarea, întotdeauna, va suferi de eroare. Nu toţi parlamentarii nu sunt aşa cum s-au prezentat cei doi oameni politici pe care nici nu vreau să-i numesc", a menţionat Culeţu.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212