REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cum a reacționat Jador, după ce un urmăritor i-a cerut bani pe internet: "Avem aproape aceeași vârstă"

Cum a reacționat Jador, după ce un urmăritor i-a cerut bani pe internet: "Avem aproape aceeași vârstă"

Valentina CAMARA 30 noiembrie 2022 | 00:00 1015

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Mai mult decât atât, acesta a intrat în sufletele milioanelor de români datorită personalității sale, dar și a generozității pe care o are față de ceilalți. Însă, de curând, manelistul s-a arătat destul de deranjat de gestul unui urmăritor de al său. Interpretului de muzică de petrecere i s-au cerut bani, în mediul online. Cum a reacționat Jador, după ce a văzut mesajul.

Jador

Reacția lui Jador după ce i s-au cerut bani pe internet

Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, dar și un om cu suflet mare. A demonstat de fiecare dată cât de mult ajutor poate să ofere oamenilor nevoiași, însă, de această dată, Jador a fost deranjat de gestul unui urmăritor din mediul online.

Cum a reacționat Jador după ce un urmăritor i-a cerut bani pe internet: "Avem aproape aceeași vârstă"

Jador a primit un mesaj, pe pagina personală de Instagram. Deranjat de situație nu a putut să nu reacționeze. Urmăritorul i-a cerut manelistului bani pentru a-și cumpăra un telefon nou.

Ce a spus Jador

După ce a văzut mesajul, Jador a reacționat public. În imaginea pe care a publicat-o în mediul online, este surprinsă discuția dintre cei doi. Manelistul a ținut să-i precizeze urmăritorului său că există oameni care se află în situații mult mai critice decât este el.

"Mă poți ajuta și pe mine cu o sumă de bani să îmi cumpăr un nou telefon? Momentan nu îmi permit și l-aș vrea ca să pot ține legătura cu familia mea mai bine. Și aș vrea ca gestul să nu fie public, dacă se poate.", este mesajul venit din partea urmăritorului lui Jador.

"Am văzut că ai haine scumpe. Ai 25 de ani. Alții nu au ce mânca!", i-a transmis Jador urmăritorului său.

Internautul nu s-a dat bătut și a încercat să îi explice lui Jador cum se arată situația sa.

"Wow, chiar nu mă așteptam să vezi mesajul... Da, știu, ai dreptate cu asta... Mă ocup și cu evenimente, am și job, muncesc foarte mult. Doar că nu îmi permit din cauza ratelor la bancă să îmi achiziționez un nou telefon.", i-a mai spus urmăritorul artistului, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272