REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cum arată Blake Lively în costum de baie? Mai are puțin și naște! Imagini rare din intimitate

Cum arată Blake Lively în costum de baie? Mai are puțin și naște! Imagini rare din intimitate

Replica API 21 septembrie 2022 | 00:00 864

Blake Lively, 35 de ani, a anunțat recent că așteptă cel de-al patrulea copil cu soțul ei, actorul Ryan Reynolds. Artista, considerată una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, s-a afișat recent pe social-media într-un costum de baie, demonstrând că arată superb chiar și la a patra sarcină.

Blake Lively si Ryan Reynolds

Cunoscuta actrița din serialul Gossip Girl, Blake Lively și soțul ei, Ryan Reynolds, sunt în culmea fericirii deoarece urmează să ureze bun-venit celui de-al patrulea copil. Cuplul a făcut anunțul în urmă cu câteva zile, când Blake Lively și-a făcut apariția cu burtica de gravidă la vedere, la un eveniment anual organizat de Forbes, la New York.

Odată ce s-a aflat că actrița este gravidă, paparazzii s-au activat serios și s-au dus direct în fața casei sale pentru a o surprinde pe frumoasa Blake Lively atunci când nu este machiată sau îmbrăcată elegant.

Actrița s-a gândit să-i scutească pe fotografi de efort și s-a pozat complet nemachiată și necoafată, cu burtica la vedere, într-un costum de baie roz. Blake Lively a mai împărtășit o serie de fotografii de familie, alături de sora ei, actrița Robin Lively, sau de prieteni celebri precum Taylor Swift. Desigur nici pozele din intimitate alături de soțul Ryan Reynolds nu au lipsit, actrița împărtășind imagini rare, în ipostaze tandre cu soțul ei, fericiți că urmează să devină părinți a patra oară.

Blake Lively a transmis paparazzilor un mesaj, prin intermediul social-media, în care a rugat să fie lăsată în pace și să respecte intimitatea familiei sale.

«Iată fotografii cu mine însărcinată în viața reală, așa că sper ca cei 11 tipi, care așteaptă în afara casei mele ca și cum urmează să fotografieze un inorog, să mă lase în pace. Mă speriați pe mine și pe copiii mei. Mulțumesc tuturor celorlalți pentru toată dragostea și respectul.» a scris actrița în dreptul imaginilor.

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au întâlnit prima dată în 2010, pe platourile de filmare și doi ani mai târziu, în septembrie 2012, s-au căsătorit. Cuplul are împreună trei copii, două fiice, Inez și Betty, și un băiat pe nume James, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272