REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cum arată costumate în crăciunițe sexy Mariah Carey, Katy Perry, Rihanna și Kylie Minogue

Cum arată costumate în crăciunițe sexy Mariah Carey, Katy Perry, Rihanna și Kylie Minogue

Replica API 29 decembrie 2020 | 00:00 1176

Ce pandemie! Vedetele se pregătesc deja de sărbători. Mariah Carey, Rihanna, Katy Perry și Kylie Minogue s-au transformat în Crăciunițe sexy și și-au etalat pozele pe rețelele sociale.

Katy Perry

Cântăreața Mariah Carey (50 de ani) este vedeta care a început pregătirile de Crăciun cel mai devreme. Vedeta, a cărei piesă „All I Want for Christmas Is You”(n.r. în traducere ”Tot ce doresc pentru Crăciun ești tu” este cea mai bine vândută piesă de Crăciun a unui artiste din toate timpurile, este îndrăgostită de această sărbătoare. Cântăreața Mariah Carey (50 de ani) este vedeta care a început pregătirile de Crăciun cel mai devreme. Vedeta, a cărei piesă „All I Want for Christmas Is You”(n.r. în traducere ”Tot ce doresc pentru Crăciun ești tu” este cea mai bine vândută piesă de Crăciun a unui artiste din toate timpurile, este îndrăgostită de această sărbătoare.

Eva Herzigova

foto: Profimedia

Irina Shayk

foto: Profimedia

Katy Perry

foto: Profimedia

Kylie Minogue

foto: Profimedia

Mariah Carey

foto: Profimedia

Rihanna

foto: Profimedia

Mariah a pus în scenă o poveste de Crăciun

“Am iubit mereu Crăciunul şi abia aşteptam să vină. În copilărie am trecut prin perioade mai puţin plăcute. Am amintiri cu momentele în care familia mea cu probleme mi-a stricat bucuria sărbătorilor”. De aceea, acum, când are o avere de 320 de milioane de dolari, Mariah are grijă să petreacă în stil mare Crăciunul. Se îmbracă în costumații sexy de Crăciuniță și își face toate poftele, atât pentru ea, cât și pentru gemenii săi, Moroccan și Monroe, de 9 ani. Ca în fiecare an, piesa ei de Crăciun, lansată în urmă cu 26 de ani, este din nou pe primul loc în topurile muzicale. Anul acesta, cu ocazia sărbătorilor, Mariah a pus în scenă și o poveste de Crăciun. Cântăreaţa joacă rolul celei mai bune prietene a lui Moș Crăciun, care trebuie să creeze o vacanță spectaculoasă, pentru a face toată lumea veselă. În unele scene apar şi gemenii săi.

Cântăreața Rihanna (32 de ani) este și ea îndrăgostită de Crăciun. Vedeta, care are o avere de 550 de milioane de dolari, nu a ratat ocazia să se îmbrace sexy de sezon. Nu ratează nici o ocazie ca să facă reclamă la colecția ei de lenjerie intimă, care se bucură de un imens succes. În ultima vreme se ocupă mai mult de afaceri decât de muzică.

Cântăreața Katy Perry (36 de ani) nu putea nici ea să rateze pregătirile de Crăciun, mai ales că acum a devenit și mămică. Ea s-a pozat provocator în costumație de Crăciuniță ca să arate că este încă sexy. Vedeta, care are o avere de 320 de milioane de dolari, a pregătit multe cadouri, împreună cu partenerul ei, Orlando Bloom (43 de ani), pentru fetița lor, Daisy, în vârstă de 3 luni.

La 52 de ani, Kylie Minogue arată impecabil. De aceea, vedeta, care are o avere de 100 de milioane de dolari, nu a ratat ocazia de a-și pune o costumație sexy de sărbători pentru a-și etala trupul de adolescentă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272