REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cum arată Cristina Ștefania, iubita lui Speak, fără machiaj! Tânăra s-a fotografiat în sala de sport

Cum arată Cristina Ștefania, iubita lui Speak, fără machiaj! Tânăra s-a fotografiat în sala de sport

Replica API 30 septembrie 2021 | 21:04 1187

Ștefania, iubita lui Speak, face ravagii cu aparițiile sale, însă dacă v-ați întrebat vreodată cum arată vedeta fără machiaj, ei bine, iată răspunsul. Chiar ea a publicat astăzi o fotografie în sala de sport, fără a avea aplicat vreun filtru sau vreo urmă de machiaj.

De câțiva ani Speak și Ștefania sunt împreună și au o relație foarte frumoasă, iar tânăra și-a creat o comunitate de fani pe rețelele de socializare, acolo unde e foarte activă și unde îi ține la curent cu tot ceea ce face.

Cum arată Cristina Ștefania, iubita lui Speak, fără machiaj

Dacă aceasta apare mai tot timpul în ipostaze care mai de care mai atrăgătoare și cu mult machiaj, de data aceasta tânăra a decis să le prezinte fanilor săi și o altfel de imagine, una complet diferită față de cea de până acum.

Cristina Ștefania a ales să publice pe Instagram o fotografie din sala de sport, acolo unde a apărut complet naturală, fără a avea strop de machiaj sau vreun filtru din aplicație.

Fanii au rămas de-a dreptul surprinși de imagine, iar aceștia i-au transmis numeroase mesaje pozitive după publicarea fotografiei. Mulți dintre ei i-au transmis vedetei că arată foarte bine naturală și că ar trebui să apară așa mai des, având niște trăsături foarte frumoase.

Urmează să se căsătorească cu Speak

După ce a cerut-o de soție la Asia Express, acum Speak și Ștefania se gândesc serios și la nunta cea mare care stă să urmeze. Din nefericire pandemia de COVID-19 le-a cam stricat planurile, iar cei doi nu au reușit să facă acest pas în acest an, însă își doresc ca anul viitor să ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

Aceștia au o relație de mai mulți ani, iar la scurt timp după ce s-au cunoscut cei doi au decis să locuiască împreună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si cu machiaj! Fara machiaj e horror!
1
0
arata ca draku fara tencuiala aia cum vreti sa arate.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272