REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cum arată Kim Basinger la 69 de ani

Cum arată Kim Basinger la 69 de ani

Valentina CAMARA 10 martie 2023 | 00:00 495

Kim Basinger va deveni, în scurt timp, bunică. Vedeta de la HollyWood a luat parte la evenimentul organizat de fiica sa, acolo unde a avut loc petrecerea baby shower, cu scopul de a afla sexul bebelușului. Cum arată Kim Basinger la 69 de ani.

Cum arata Kim Basinger la 69 de ani

Kim Basinger va deveni, în scurt timp, bunică. Vedeta de la HollyWood a luat parte la evenimentul organizat de fiica sa, acolo unde a avut loc petrecerea baby shower, cu scopul de a afla sexul bebelușului.

Cum arată Kim Basinger la 69 de ani

Kim Basinger arată senzațional la vârsta de 69 de ani. Fiica vedetei și a lui Alec Baldwin, Ireland Baldwin este însărcinată. Chiar la începutul acestei săptămâni, aceasta a decis să organizeze un baby shower cu totul special. Evenimentul a avut ca scop aflarea sexului bebelușul pe care actrița de 34 de ani îl poartă.

De la eveniment nu a lipsit nici mama acesteia, celebra Kim Basinger. Vedeta de la HollyWood a fost însoțită chair de către iubitul ei, Mitch Stone. Mai mult decât atât, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi internaționali în timp ce părăseau clubul de striptease Jumbo’s Clown Room din Hollywood.

Fostul fotomodel american va deveni bunică în scurt timp

Pentru evenimentul la care a luat parte, actrița Kim Basinger a ales să poarte un costum gri și o cămașă neagră. Ca să asorteze ținuta cu încălțări potrivite, ea a ales să poarte și o pereche de pantofi fără toc în aceeași nuanță.

Mai mult decât atât, fiica lui Kim Basinger, în vârstă de 26 de ani, a povestit cum i s-a shimbat viața de când a rămas însărcinată, într-un videoclip TikTok.

„El a spus clar că nu a vrut niciodată copii sau căsătorie. Abia își dorea să fie într-o relație serioasă. Am ales să fac un avort pentru că știu exact cum e să te naști între doi oameni care se urăsc. Aș fi putut să am acel copil și să îl dau spre adopție? Poate. Poate că nu. Dar să aleg să cresc un copil fără propria mea siguranță financiară, fără un partener iubitor și care să mă susțină, asta nu avea să funcționeze pentru mine. M-am ales pe mine și m-aș alege din nou. Este viața ta, este alegerea ta.”, a spus reland Baldwin, pe TikTok, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468