REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cum arată la 64 de ani LaToya Jackson, „oaia neagră” din familia Jackson. A suferit o viață de umilințe

Cum arată la 64 de ani LaToya Jackson, „oaia neagră” din familia Jackson. A suferit o viață de umilințe

Replica API 5 noiembrie 2020 | 00:00 1396

La fel de talentată ca și ceilalți membri ai familiei Jackson, LaToya Jackson ar fi putut avea ocazia să își întreacă fratele Michael în celebritate. Însă niște alegeri greșite în viață i-au distrus cariera și reputația.

LaToya Jackson

Cântăreața a mărturisit că a fost abuzata sexual în copilărie de tatăl său, care a fost cunoscut pentru sadismul cu care își bătea copiii. LaToya Jackson a fost căsătorită cu forța cu managerul ei, care ulterior a abuzat-o și a obligat-o să facă lucruri înjositoare. Când a scapăt de el, deja era prea târziu și talentata LaToya fusese deja catalogată drept “oaia neagră” a familiei Jackson.

Foto: LaToya Jackson, 2003

A fost bătută până la inconștiență de managerul și soțul ei

Toată drama a început în 1987, când tatăl ei l-a angajat ca manager al LaToyei pe omul care avea să îi distrugă viața: Jack Gordon. Acesta i-a schimbat radical imaginea, transformând-o într-o “bombă sexy”: a făcut presiuni asupra ei să pozeze în Playboy și să poarte haine provocatoare.

LaToya Jackson susține că acesta ar fi forțat-o să se căsătorească cu el, iar când i-a cerut anularea căsătoriei a bătut-o cu violența. Nu a fost un incident izolat: paparazzii o fotografiau adesea cu fața plină de vânătăi.

În 1993 Gordon a bătut-o atât de tare cu un scaun greu de alamă încât a avut nevoie de 12 copci pentru refacerea buzelor, având numeroase contuzii pe față, brațe, picioare și spate. LaToya și-a pierdut cunoștința în timpul bătăii, iar bărbatul a crezut că a omorât-o. A și anunțat familia acesteia că a decedat. Bărbatul a fost arestat și eliberat ulterior.

LaToya Jacskon a susținut că acuzațiile împotriva fratelui său, Michael, sunt adevărate

În același an, Gordon a organizat o conferință de presă în Tel Aviv în care a pus-o pe LaToya să spună că acuzațiile de pedofilie împotriva fratelui său, Michael Jackson, sunt adevărate și că are dovezi pe care le-ar face publice pe o sumă mare de bani.

Latoya a fugit de Gordon în momentul în care a aflat că acesta plănuia să o puna să joace într-un film pentru adulți.

Foto: LaToya Jacskon, 2020

Viața după despărțirea de Jack Gordon

În vârstă de 64 de ani, LaToya Jackson a stârnit controverse în ultimii ani cu operațiile sale estetice, cârcotașii spunând că seamănă din ce în ce mai tare cu Michael. Înainte de pandemia de coronavirus, Latoya participa la evenimentele mondene din showbiz, unde impresiona cu forma sa fizică. În 2019, artista a fost unul dintre personajele de la Masked Singer din America, scrie profm.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212