REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cum arată Raluca Bădulescu în pantaloni scurți după ce a slăbit

Cum arată Raluca Bădulescu în pantaloni scurți după ce a slăbit

Replica API 13 septembrie 2022 | 02:44 1794

Raluca Bădulescu a participat la VIVA! Influencers Party 2022, eveniment care a avut loc miercuri seara. Vedeta a atras toate privirile, a îmbrăcat o ținută îndrăzneață și modernă, care i-a pus în evidență silueta.

Raluca Bădulescu

Vedeta în vârstă de 47 de ani e mândră de felul în care arată așa că nu ratează nicio ocazie de a-și arăta silueta. La petrecerea revistei VIVA!, ea a îmbrăcat o ținută îndrăzneață, foarte sexy. Raluca Bădulescu a purtat o jachetă de piele albă, o bustieră strălucitoare, argintie și o pereche de pantaloni foarte scurți, negri.

Vedeta și-a asortat peruca cu restul ținutei, la fel și încălțămintea, a ales botine cu toc, albe.

Ce mănâncă Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu a trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă. Vedeta cântărea acum ani de zile peste 100 de kilograme, dar acum a ajuns la doar 47. Într-un interviu a spus cât de mândră e de silueta ei de acum, dar și că mâncă pentru a fi așa de slabă.

„Mă străduiesc pe cât de mult pot să mănânc sănătos, în speță foarte multe salate pentru că eu sunt o pasionată a dulciurilor. Întotdeauna am mâncat dulciuri, de unde rezultă că trebuie să compensez într-un fel pentru că eu sunt într-o permanentă dietă, deși știu dezbaterile, discuțiile de pe online, părerea multora care îmi spun ori personal ori îmi lasă mesaje, că am slăbit prea mult, am anorexie etc etc.

Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o, o formă fizică pentru care mă lupt în permanentă, pentru că îmi plac dulciurile la nebunie, pentru că știu ce înseamnă să fii gras! E fain să folosesc eu cuvântul pentru că eu am fost grasă și tocmai de aceea mă străduiesc să balansez, să mănânc cât de cât echilibrat, pentru că da, mănânc dulce în fiecare zi! Asta nu îmi lipsește! La sală nu prea mă duc, însă pe cealaltă parte mă duc la dansuri împreună cu Chady, coregraful nostru de la „Bravo, ai stil”. Am prins de la „Bravo, ai stil” pasiunea asta”, a explicat vedeta.

„De doi ani de zile țin regim strict! După perioada de lock down în care am stat acasă și m-am uitat la seriale și am mâncat, m-am îngrășat atunci, m-am apucat de regim! Merge mai greu regimul pentru că la 50 de ani nu mai merge metabolismul ca la 20, asta-i viața! În ultimii doi ani de zile m-am străduit să micșorez cât de cât porția de mâncare. Adică să țin regim strict mi-e imposibil! Așa cum am spus, mie îmi plac mult dulciurile! Deci dacă la mine trece o zi fără dulce, practic nu se poate! Am micșorat porția de mâncare, mult”, a mai spus ea pentru click.ro, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de capul ei zici ca e barbat travestit cu margele si sclipici . Fisu nu ii spune nimic ?
0
0
maimuta dracului! Bai frate daca o vezi pe asta dintr-o data fara sa fii pregatit psihic si fizic poti face cu inima!
0
0
arata ca dracu cum naiba sa arate . Cica are doar 47 de ani si sperie deja ciorile daca o lasi singura in porumb .Ce e asa mare realizare ca uritania asta a slabit .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272