REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum arată vila Teodorei Becali, din Tomis Plus. Video

Cum arată vila Teodorei Becali, din Tomis Plus. Video

Maria ONICA 24 februarie 2023 | 00:00 21580

Cartierul Tomis Plus din Constanța se află într-o continuă dezvoltare. Vilele de lux s-au înmulțit, la fel și blocurile cu multe etaje, zona fiind, în continuare, în atenția a numeroși oameni de afaceri din domeniul imobiliar. Unul dintre imobilele impunătoare care-ți fură ochii, încă de la prima vedere este al fiicei cea mare a cunoscutului om de afaceri, Gigi Becali, Teodora. Grandioasa construcție, îmbrăcată toată în marmură, se află pe strada Milano, din Constanța.

Cum arata vila Teodorei Becali, din Tomis Plus. Video
Cartierul Tomis Plus din Constanța este cunoscut ca fiind într-o continuă dezvoltare pe piața imobiliară. Pe lângă blocuri de până la 9 etaje, se găsesc și imobile construite modern ce creionează tabloul întregului cartier.

Cum arata vila Teodorei Becali, din Tomis Plus. Video
Una din luxoasele vile din cartierul Tomis Plus, din Constanța, este deținută de fiica cea mare, Teodora, a cunoscutului afacerist Gigi Becali. Casa se află pe strada Milano, din Constanța, în imediata apropiere a cartierului rezidențial Maurer.

Cum arata vila Teodorei Becali, din Tomis Plus. Video
Impunătoarea casă este formată din structura P+E1, îmbrăcată exterior în marmură, și deține o curte ce se extinde într-un spațiu generos. Faptul că și-a ridicat vila grandioasă aici, nu înseamnă, neapărat, că Teodora va locui aici, definitiv. Cel mai probabil, fiica lui Becali a vrut să aibă un imobil de vacanță, pentru a nu fi nevoită să mai stea în hotelurile familiei atunci când vine, vara, pe litoral.

Cine este Teodora Becali?

Cum arata vila Teodorei Becali, din Tomis Plus. VideoTeodora Becali (Mincu) și Mihai Mincu

Fiica cea mare a afaceristului Gigi Becali, Teodora, în vârstă de 28 de ani este căsătorită cu afaceristul Mihai Mincu, cunoscut și ca „Prințișorul de Dobroești“, și mama a doi copii. Teodora și Mihai Mincu și-au unit destinele în anul 2019, iau un an mai târziu au devenit părinți.Aceștia au împreună două fete, mezina fiind botezată în luna noiembrie a anului 2022.

Se pare că, Teodora Becali (actuală Mincu) îi calcă pe urme tatălui său intrând în lumea afacerilor împreună cu soțul său. La sfârșitul anului 2021, tânăra mămică a dat lovitura cu un teren vândut în Pipera cu 4,6 milioane de euro.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Swgelagreu
2
0
Ma intreb cati ani vor mai trece pana cand vor disparea gardurile la romani ?! Suntem asa redusi ca natie incat nici dupa 32 de ani nu am inteles ca asta nu rezolva problema hotiei !!!
2
1
Vila arata ca un cavou de oameni bogați Sa le fie țărâna ușoară
6
0
ROMANUL PANA NU E CARCOTAS SI NU JIGNESTE NU SE SIMTE BINE! URATA EDUCATIE ARE ROMANUL!!!! DAR CAND A DAT BANI PENTRU REFACEREA BISERICII CARE A ARS IN TOMIS PLUS A FOST BINE DA? CU ANI IN URMA CAND A FACUT CASE DE LOCUIT IN ZONELE INZAPEZITE??? CAND DADEA LA LOPATA ZAPADA COT LA COT CU MUNCITORII? SI CATE,,,,EXEMPLE SUNT! DE ASTA SUNTEM SLAB DEZVOLTATI...NICI O TARA NU VREA SA AUDA DE ROMANIA! OARE DE CE????
1
5
Oița e numai buna de anal
3
0
Asa,si? Casa arata bine si nu e facuta din furturi,trafic de persoane,afaceri ilegale cu fier vechi,asa zise ,,meditatii'' . Cate palate de cel mai p***t gust exista in Romania si din ce au fost ele construite,mai stie cineva?
0
3
Ce ginere a ajuns Becali sa aibe..un b****r (ciuwara ) . Sa incucrit cu tziganii Becali. Celelalte 2 fete are sa .i aduca lu Gigi acasa niste Proxeneti .
5
1
Nu-mi place este urata.Nici gardul tepusa din fier,la tara casele de chirpic au gard din fier modelul asta.Asta nu este vila de lux.Este inchisa amplasmentul langa gard a vilei.. deschiderea... intrarea.Este Intunecata.Fara spatiu verde la intrare.Inghesuita in gard nu se vede nimic.beton cu betoane,beton marmura pe jos.Imi place doar trotuarul.Trotuarul este privat? Este domeniul public? Facut la cerere? La bloc nu am nici dupa 40 de ani totuar asfaltat cartier zona rezidentiala taxe impozite zona A. Sa se mai uite si astia cu bani pe la emisiuni de afara sa vada o vila eleganta. Doamne marmura ? Da de ce? Ce este cavou? E de p***t gust.Gusturile nu se discuta.Ca tot ce construiesc toti ma...fara stil fara gust.Degeaba au bani...
10
0
Mai Fani tu esti idiot sau ce boala ai ?,cum sa spui ma despre doctori ca printre altele mai salveaza si vieti,pai nu asta este treba lor ?,asta este ca si cum ai spune ca printre altele orice meserias isi mai face si meseria pentru care este platit sa o faca;altfel acolo unde spui ca Becali nu a furat ci a cumparat si el de la stat cum au facuto si cei de la OMW,adica a spaguit un functionar al statului pentru ca inloc sa plateasca pretul corect sa ii dea coruptul lui ceace cumpara subevaluat,pai si asta este un furt si furt dala care se incadreaza la subminarea ecomoniei nationale mai Fani,furt comis de cel care a dat spaga si si-a insusit bunul si cel care a primit spaga,caci sunt spagi si spagi mai baiatule,ori in cazul asta nu este vorba de o spaga data la un medic care altfel nu te opera de exemplu.
9
1
Oricum nu sunt de acord ca a furat terenuri .Le-a cumparat asa cum OMV a cumparat Petrom .Verificati averile vanzatorilor acestor afaceri si nu numai ale doctorilor care mai si vindeca ceva oameni
2
12
Placate cu marmura!!!
11
1
Pt.Wikipedia. Ai dreptate in ce spui dar si ala de sub tine a spus ca Gigi Becali nu este cipan nu ca nu este m*****n,probabil Gigi Becali o fi farshirot care tot niste makidoni sunt si astia dar nu c****i,pe de alta parte ce a spus ala despre ginerele lui Becali nu este m*****n aici are dreptate pe jumatute pentru ca baiatul ala s-a maritat nu s-a insurat si dupa nunta intrat in familia machidonilor traieste dupa obiceiurile astora;despre vila aia nu ma intereseaza unde si-au facuto,cat a costat,sau cum este facuta,sunt bani lor pot sa faca ce vor cu ei,ce ma intereseaza pe mine.
2
4
Romania are nevoie de oameni de succes.
1
6
Relule esti un trist !
2
0
Sunteti toti niste frustrati invidiosi…. Astia care scrieti urat sunteti aia care inca stati in apartamentele la bunici din blocurile comuniste si cu caldura oprita ca nu va permiteti! Sunteti atat de rai si de jegosi ca oameni incat muriti devreme de invidie! Aveti inca raiati pr voi si sosete flausate! N ati vazut mai mult de 1500 lei in buzunar toata viata… aveti providenturi si credite pe viata… jigniti un om care macar da si la saraci si bolnavi…. Nemernicilor
8
15
Cum putea sa arate decat ca o constructie de neam prrost?
22
3
Vindea Branza de oaie in piata Amzei, un taran coclit needucat. A furat terenuri de la Stat in Pipera si prin Specula s-a imbogatit pe spinarea celor care le-au cumparat , prin Specula Imibiliara. Dati-le bani la imobiliari ca isi cumpara ei masini de lux si droguri din banii vostrii
16
6
Daca si Tomis Plus e cartier de lux......sa ma kak in gura voastra de Replica....retarzi.
19
7
Bunicul său din partea tatălui, Gheorghe Becali, era aromân originar din regiunea Korça, Albania și în 1928 a fost strămutat în Cadrilater, în județul Durostor, pe atunci în r*mânia. El a avut patru copii: Haralambie, Atanase (tatăl lui George), Toma și Constantin. După tratatul de la Craiova din 1940 și pierderea Cadrilaterului de către r*mânia, familia Becali a fost strămutată lângă Călărași, iar după al Doilea Război Mondial a fost mutată în Banat, unde a locuit în Săcălaz, pe strada IV, numărul 300, în casa unor șvabi care fuseseră deportați în URSS. Atât Gheorghe Becali, cât și Haralambie și Toma, au fost cercetați de autoritățile comuniste pentru simpatia față de legionari. Pe de altă parte, mutarea masivă a aromânilor munteni care se ocupau cu creșterea oilor într-un sat șvăbesc de câmpie a dus la conflicte interetnice care, coroborate cu simpatiile legionare ale unora dintre membrii familiei, a făcut ca autoritățile comuniste să-i deporteze în Bărăgan în 1951.[9] Acolo, la Zagna (județul Brăila), în 1958, s-a născut George Becali. Un an mai târziu, domiciliul forțat a fost anulat, iar familia s-a mutat la Pipera, lângă București.[9]
14
5
Gigi becali nu e cipan si Mincu nici macar nu e m**e… documenteaza-te inainte sa scrii
4
12
Gigi becali nu e cipan si Minci nici macar nu e m*****n… documenteaza-te inainte sa scrii
3
11
Mihai T*****r Mincu, soțul Theodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, are probleme mari cu legea și riscă să ajungă după gratii.Cel poreclit “Prințisorul din Dobroiești” a călcat strâmb după ce ar fi fost găsit pozitiv la ”drug test”, potrivit cancan.ro.Pentru isprava sa, Mincu poate primi până la cinci ani de închisoare.El nu este al prima abatere de la lege, în trecut având probleme, după ce dat în judecată de branduri celebre la nivel internațional, pentru contrafacere de mărfuri.Teodora Becali și Mihai Micu au devenit soț și soție în 2019. La doar un an distanță cei doi au devenit pentru prima dată părinții unei fetițe. Anul trecut, Teodora a dat naștere unei alte fetițe. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Ginerele lui Gigi Becali a fost prins drogat la volan! Riscă până la cinci ani de închisoare . Familie traditionala de cipanezi
14
4
Ce poti sa astepti de la niste taranei de la coada vacii ... sa isi faca vila in jegul ala de cartier "de lux" ...
25
10
Stati pe la poarta. Poate iese si va da 10 lei
33
9
Repeta școala primara ! Ai permis de conducere ?
10
10
Makidoanca cu par la pyzda. Poa sa aiba si pirmida de aur....tot analfabeti makidony.
38
19

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367