REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum arată Viorel Lis după lupta cu boala! Prima apariție TV a fostului edil

Cum arată Viorel Lis după lupta cu boala! Prima apariție TV a fostului edil

Redacție 28 septembrie 2022 | 00:00 901

Oana Lis, 43 ani, le-a închis gura cârcotașilor care nu le dădeau viață lungă împreună și îi este alături soțului ei, lui Viorel Lis (78 ani), trup și suflet, și la bine, dar mai ales la greu! Oana ține fruntea sus și trece prin necazuri cu încredere și credință în Dumnezeu.

Oana și Viorel Lis

Iată cum arată Viorel Lis după ce a început să se lupte cu boala și care este starea lui actuală de sănătate! Fostul edil i-a transmis un mesaj lui Cristi Brancu, pentru emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, iar în cadrul show-ului au fost difuzate, în premieră, fotografii cu Viorel Lis. Oana a fost invitată la Prima TV și a adus imagini cu soțul ei, care nu se mai poate deplasa și stă cuminte și ascultător în patul lui de acasă.

Oana îl ajută să facă mișcare, câteva exerciții, îi dă să mănânce, îl bărbierește și are grijă de el. Soția lui Viorel Lis este o adevărată eroină, iar Viorel Lis este foarte bine îngrijit și nu arată așa rău cum se zvonea la un moment dat, ba din contră!

„Culmea! Lasă ce zice lumea care nu mă cunoaște dar pe mine m-a surprins Viorel, că era surprins, că eu îl iubesc! Deci, după atâția ani, un bărbat are nevoie de confirmare...”, i-a povestit Oana Lis lui Cristi Brancu, atunci când a rememorat un episod în care Viorel Lis s-a aruncat în piscină pentru un live la TV, cei doi aflându-se undeva la mare, iar Oana, pentru că Lis nu mai ieșea din apă – a fost un moment în care și-a pierdut cunoștința – s-a aruncat după el să îl salveze!

„Eu dacă nu făceam psihologia nu știam să lupt cu el. Acum, fără să mă dau „grande” este meritul meu 100%, a iubirii și a grijii pe care o am! Este foarte greu! Nu condamn pe nimeni care lasă un om bolnav în azil, poate să fie o soluție, dar nu tot timpul! Poate să fie după părerea mea, ca și operația, ultima soluție! Pentru că este foarte greu! Și eu dacă nu lucram cu mine, dacă nu mergeam eu la terapie, dacă nu aveam susținerea oamenilor, nu făceam față! Și au fost momente în care mi-a venit și mie să renunț! Îți spun sincer!

Pentru că este foarte greu! Și întrebarea mea este: Cui îi este mai greu? Celui bolnav sau celui pe ai cărui umeri vine toată grija! Ce mâncăm azi? Ce pastile ia azi? La ce doctor îl duci? Adică niște lucruri pe care nu știu cum zic, nu credeam eu despre mine că pot să le fac! Că pot să stau 10 zile în spital cu un om, pentru el...”, i-a povestit Oana Lis lui Cristi Brancu, extrem de emoționată și cu lacrimi în ochi!

Ce program are Viorel Lis

De asemenea, soția fostului edil al Capitalei, a mărturisit care este programul zilnic al lui Viorel Lis, de când acesta este bolnav, suferind și imobilizat la pat, pentru că nu mai poate umbla deloc singur prin casă.

„Depinde! În fiecare zi, uneori poate să îi fie mai rău, să aibă tensiunea mică sau mare și atunci nu poate să facă nimic, stă pur și simplu și se uită la televizor. Dar când e mai ok face exerciții, lucrez cu el, avem kinetoterapeut care vine acasă. Am comandat special o bandă elastică, cum ne-a zis kinetoterapeutul, pentru că atunci când stai foarte mult în pat îți pierzi din musculatură și el luptă, vrea ca să se miște, să fie cât mai bine!

E puțin trist, e adevărat, în poze, când mă uit la el, la fața lui, dar era puțin supărat că era neras și netuns dar îi stă bine. Așa l-am cunoscut eu pe el, cu barbă era! Și lucrez cu el! Stă în pat, ușor! Atât de fericită am fost că îi trecuseră bubele de pe picioare și după aia a venit beleaua asta cu hemipareza pe picior, de nu se mai poate mișca ok.”, a menționat soția lui Viorel Lis.
 «Lumea mă mai condamnă și că mă plâng»

„Una peste alta! Este o vârstă! E normal la 79 de ani să te aștepți că se degradează corpul și apar probleme, dar atunci când te întâlnești cu problemele, știu că lumea mă mai condamnă și că mă plâng, însă este foarte greu! Mai ales când ții la cineva și îl vezi că se chinuie și nu știi ce să faci, ce tratamente! Cauți pe internet ce să faci!

Are dureri, nu poate să ia anumite pastile! E o presiune pe umerii tăi, care uneori te copleșește și de aceea am cerut ajutor, de aia vorbesc despre asta. Poate o mie mă judecă, dar dacă doi mă ajută cu un sfat este ok! (...) Și la înmormântarea lui Viorel o să vin machiată! Mie îmi dă o stare de bine să mă mai aranjez, dar cu mâinile astea și cu unghiile făcute eu îl spăl și am grijă de el!”, a mai adăugat Oana!

Viorel Lis trebuie să facă zilnic exercițiile recomandate de medici și se pare că se văd rezultatele!

„Este o evoluție, nu îmi vine să cred! I-au mai trecut din dureri! I-am făcut și acupunctură și ozonoterapie, tot felul! Oamenii care se uită, dacă îmi pot da sfaturi, știu că mai au în familie probleme de genul, dacă mai sunt terapii pe care le mai fac acasă, eu sunt deschisă! Acum am observat că are tensiunea foarte oscilantă! Avem nevoie de sfaturi, vreau să îl ajut! Nu am cum să nu îl ajut! Mai e o chestie! Nu aș fi făcut asta pentru orice bărbat, dar tu îl cunoști pe Viorel, știi ce om bun este și ce om de suflet! M-a întrebat cineva de ce nu îl duc la un stabiliment! El este un om conștient. Nu poți să-l închizi undeva, să nu-l mai scoți de acolo!”, a mai dezvăluit Oana Lis.

Ce mesaj a transmis Viorel Lis!

Din patul său de acasă, foarte lucid și cu mintea limpede, Viorel Lis a transmis un mesaj pentru emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV!

„Bună, Brancu! Îmi pare bine că te-ai gândit la mine! În ultimul timp nu am mai putut și nu am mai vrut să ies cu niciun interviu. E adevărat, lumea se întreabă ce e cu mine, au apărut multe știri că am murit, că nu mai trăiesc, că sunt foarte bolnav, că sunt internat, că sunt la terapie intensivă, dar totuși, Dumnezeu m-a ajutat! Am trecut prin toate! Am trecut prin multe, multe, eu știu, boală, cum ar veni! Am avut operație de colecist, infarct, adică operație pe inimă, paralizie parțială, picioarele m-au cam lăsat. Acum încerc să îmi revin! Oricum, mintea mi-a rămas trează, adică gândesc și văd lucrurile așa cum sunt, nu am nicio problemă!

Toate discuțiile pe cale le-a avut Oana cu presa sunt despre mine și sănătatea mea, dar sunt sigur că pot să particip și la altfel de interviuri, să discut despre probleme politice, economice, care se întâmplă la ora actuală în țară și în lume. Oricum, în același timp vreau să îți spun că îmi aduc aminte de petrecerile VIP, unde ne întâlneam cu multe personalități, care multe dintre ele la ora actuală nu mai sunt, îmi aduc aminte și nu voi uita niciodată acele întâlniri.

Ce pot să spun! Asta este viața mea! La ora actuală nu pot decât să fac exerciții ca să încerc să mă ridic în picioare. E foarte greu pentru mine și sper să mă refac cât de cât, cu ajutorul lui Dumnezeu, ca să pot măcar să mă deplasez. Îți mulțumesc încă o dată și nu pot decât să-ți spun succes emisiunii tale și mă bucur, încă o dată mă repet, de faptul că te-ai gândit la mine și că ai dorit foarte mult să mă auzi vorbind! Mulțumesc!”, a fost mesajul pe care Viorel Lis i l-a transmis prezentatorului, TV Cristi Brancu, Oana Lis, privindu-l emoționată și cu lacrimi în ochi.

Oana Lis a făcut entorsă la picior

În platoul emisiunii lui Cristi Brancu, Oana Lis a venit încălțată sport, în adidași, pentru că a suferit un mic accident!

„De-aia am venit în adidașii ăștia! Am piciorul umflat! Am făcut entorsă, nefiind atentă, cu problemele astea dar mă recuperez!”, a mai povestit Oana Lis.

Oana și Viorel Lis se iubesc de ani buni, iar Oana nu a renunțat niciodată să îi fie alături în clipele grele lui Viorel Lis, pe care îl cunoaște de când ea avea 18 ani. Cei doi au făcut nuntă în anul 2011, la biserica Sf. Andrei din Chitila, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a dreq c****a ciorditoare cit mai traieste bai?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367