REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CUM are grijă CARACATIȚA din PRIMĂRIA Constanța de AFACERILE consilierului local PSD, Mihăilescu

CUM are grijă CARACATIȚA din PRIMĂRIA Constanța de AFACERILE consilierului local PSD, Mihăilescu

Replica API 25 august 2020 | 10:24 8393

Dacă în şedinţele de consiliu local municipal nu este foarte activ şi nici nu s-a străduit prea mult să iniţieze proiecte de hotărâri, în afaceri străluceşte. Vorbim despre consilierul local municipal Cristian Mihăilescu, de la PSD, deținătorul mai multor firme din Constanța. Franc Estate Development, una dintre ele, a primit undă verde de la Primăria Municipiului Constanța pentru desființarea unui imobil de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr 325 C, zona Campus. Afaceristul are mai multe imobile în această zonă, și nu numai, majoritatea fiind de peste 5 etaje. Cel mai probabil, doreşte să ridice aici un alt mastodont. Autorizația are o valabilitate de 12 luni.

Date despre firma Franc Estate Development SRL

Înmatriculată în anul 2015, Franc Estate Development SRL are sediul în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 800 lei, integral vărsat, este compus din 80 de părți sociale. Asociații, persoane fizice, sunt Valentin Barbă, Cristian Mihăilescu, Alexandru Barbă. Cei trei asociați sunt și administratorii societății, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 941 lei.Cristian Mihăilescu este consilier local municipal PSD.

Potrivit ultimei declarații de avere depusă de consilierul PSD, acesta deține două locuințe, una în Eforie Sud, în suprafață de 159,63 mp., cealaltă în Constanța, în suprafață de 288,65 mp.bunuri și bijuterii de familie în valoare de 21.000 de euro. Consilierul este asociat și la firma Trinity SRL, FGK Travel International SRL, Franc Construct SRL şi SC Hacienda Café SRL.

Două blocuri de zece etaje ridicate în zona Campusului Universităţii „Ovidius“

În zona Campusului Universităţii „Ovidius“ au fost ridicate, nu demult, două blocuri de zece etaje de firma la care Mihalescu este asociat, Franc Construct SRL. Această societate a fost înființată în anul 2008 și este controlată de Sterie Caradima, Dumitru Caradima, Cristian Mihăilescu și Alexandru Barbă.

Mirela PASCAL, Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu psd la putere Constanta este vraiste
1
0
Titlu de santaj! Atat poate face acest ziar replica. Santaje! Deja multa lume se plange in oras de santajele acestui ziar. Ema e capul rautatilor si o sa i de infunde cat de curand. Dupa Dan Diaconescu se va duce. Mai usor cu pianul pe scari ema and co. ca va vine nucleara in curand.
2
1
analfabetu GETY de la statia de asflat GETNIC unge pe toata lumea ptr contracte grase pe bani publici, da spaga la greu lu negoita serif DNA autosesizativa si CERNAVODENI nu il votati pe negoita votati pe altcineva
4
1
Fagabou mukan cordit fata de papagal. Draq de neam de zdrente si secaturi
3
1
Dezastru ecologic la statia de asfalt GETNIC de la Seimeni,functioneaza fara filtre!Fum toxic pe toata valea Seimeni!Garda de mediu unsa!
5
0
Asta-i bagat la inaintare de Moga si Stroe. Replica, cuib de jigodii , pe escrocii astia doi, de ce nu ii luati la intrebari, slugilor?
6
0
Mihailescu sustinut de senatorul Moga ptr consiliu- catelusul lu nea Nicu, ptr a avea om in consiliu local
10
4
Cu niste reguli de urbanism copiate de prin india , si nici acelea respectate orasul e ca un fel de suburbie de Bombay Blocuri cu etaje multe lipite de case , balcoane atarnate peste strazi inguste,, spatii reduse de recreere.,aer irespirabil din cauza lipsei de vegetatie,,aglomerat de constructii smecheresti...
10
4
Un articol de cacat scris fara sa transmita nici-un mesaj decat o ura evidenta fata de un om care probabil nu este la zi cu cotizatia
9
9
Ramas in cardasie cu clanul mazare, cu andreea, sefa cabinet mazare. Cristi se fwte in kur pentru o basca de corcoduse
15
7
Ce seamana asta cu Bola
5
5
asta e roman la fel ca majoritatea. Vanturache e roman. Nu inteleg de unde pana unde il faceti pe fagadau machidon, doar pt ca tasu a lucrat la Altin Tepe. In fine sunteti niste putori complexate si va rog sa mergeti la vot sa il votati pe Chitac...ala care v a facut cum sunteti adica niste senili
7
10
proiect jolie dar in plin praf si miros de gaze . deci izolare completa . cu geamurile inchise pentru protectie
5
2
te afli in mare eroare sau minti cu nerusinare
3
5
Singurul care chiar vrea sa-i opreasca pe toti daunatorii astia din mutilat orasul e Amiralul. Singurul care are si vointa si oameni in echipa. Oricare dintre ailalti sunt fulgi de gaina. Sau gainatz, in cazul ticalosului de Fagadau.
10
13
Fagabou...daca nu si primeste Spaga care o doreste ...in Cta nimic nu se construieste ! Sunt N situalii reale - nu carcote gazetaresti ! Sper sa ...dea socoteala !
11
4
Gusturile nu se discuta, proiectul este frumos fa cate vrei din partea mea dac poti, dar sper ca dupa 4 ani de mandat de consilier sa poti sa te lauzi cu mai multe realizari pt orasul asta si initiative de bine ale tale decat afaceri personale pt ca atunci nu se justifica mandatul tau si al multor altora de acolo. In primul rand voi consilierii nu v ati implicat activ in viata urbei si clar lasati loc de intrepretari de ce ati ajuns acolo. Ori ori ca nu merge asa nu e bine pt orasul asta baieti daca aveti ceva moralitate.
10
2
asta e roman, vanturache e roman, fagadau e roman, mazare e roman.. asa ca ce tot injurati machidonii turcii sau tatarii prin comentarii.. a zis bine chitac ca sunteti toti senili
11
8
Gresesti ma,ura nu este fata de machidoni ci fata de toti hoti,profitori si tupeisti din Romania,ce tigani sunt laudati de postaci,sau judecatori,majoritatea politicienilor,sau acei politisti care nu doar ca nu-i vad pe infractori si interlopi ci ii protejeaza si lista este lunga,nu va flatati mai machidonilor pentru ca nu sunteti voi singuri paraziti care sug sangele romanilor si al Romaniei.
14
5
Replica este un ziar de opinie deosebit si bine informat.Este bine ca aveti atitudine.
3
7
Combinatie cu cipani prosti fura si nu achita taxe
13
7
firme cu 0 angajati cu cine construiesc , munca la negru
17
6
numai machedoni-moarte lor
17
11
Ce imi place cand se vorbeste de calitate fara sa ai habar. Eu am luat un apartament la omv si sunt multumit de alegere. Baietii au fost foarte seriosi si au mers pe calitate foarte buna a lucrarilor!
11
13
Exista o ura viscerala fata de machedoni Trist pentru cei ce se cred civilizati, dar in umbra identitatii, se manifesta execrabil.sunt multi machidoni in Constanta si voteaza FAGADAU Asadar GHINION. Dragi postaci
12
17
In gura mare ca li se deschid usile in primarie ca la ei la cort! S.au terminat manglele lui Mazare, au inceput ale lui Babu! Caracter ZERO! CALITATE ZERO!
17
9
conceptul proiectului furat. cine plm sunt firmele care au proiectat asta? executantii clar sunt pioni. iesiti mancavash in fata daca aveti coaie adevarate. limbricilor. rasar peste noapte proiecte propuse de melteni romani, primi incaltati, la ordinul strainilor. Auzi ma, sa faca romanul muncitor credit pentru fosta securitate, cloaca hotilor, incalecati de fonduri straine. Sa se mute ma-ta langa benzinarie, ca probabil de acolo a plecat!
3
11
La consilierul PSD se poate? Atate etaje, ditai cartierul langa benzinarie. Fagadau, Babu si Vanturache au facut sondaj de opinie online pe site-ul primariei ca sa blocheze un bloc micut de 5 etaje pe 200mp. La blocurile astea nu i-a interesat parerea constantenilor? Asta inseamna Mafia PSD
29
11
Atat ai avut de spus despre el?!Simt un pic de frustrare si invidie! Sigur ai fost sofer pe microbuzele lui si ciupeai cateva bagnote de 1 leu pe zi!Parerea mea!!
14
2
Nu il cunosc pe Mihailescu, dar il stiu pe Vali care se ocupa efectiv de constructii si munceste omul la greu. Chiar arata bine proiectul asta. Macar sa faca si altii in Constanta la fel.
26
10
TOTI PSEDEII SUNT BINE INGRIJITI, INCLUSIV AIA DE LA CONSILIUL JUDETEAN
10
6
Nu exista bloc construit in Constanta in care sa nu fie implicat cel putin un machedon, cu vreo firma pe profit zero. Taranusii, cumpara tot! Vor la oras si mache ii rezolva cu vreun cotet si o rabla fumeganda. Aia e'!
30
4
Un bulangiu care isi inseala iubita la greu si aia se viseaza mireasa
29
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367