REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum au distrus zeci de turiști din Austria mai multe zone protejate din România

Cum au distrus zeci de turiști din Austria mai multe zone protejate din România

Victor ROTARU 20 mai 2023 | 19:10 1780

Zeci de turiÈ™ti din Austria au minÈ›it că vor să admire pădurile din România È™i au distrus zone protejate, după ce au făcut curse ilegale de off-road.

Cum au distrus zeci de turisti din Austria mai multe zone protejate din Romania

Mai mulÈ›i turiÈ™ti veniÈ›i din Austria au intrat cu maÈ™inile echipate pentru trasee off-road în zone protejate din È›ară, fără autorizaÈ›ii È™i au distrus un sit arheologic. Mai mult, ei s-ar fi plimbat prin cinci judeÈ›e din România, intrând È™i în alte parcuri naturale.

În Bihor au fost amendaÈ›i cu suma de 60.000 de lei, după ce au distrus situl arheologic. Ulterior, ei au fost opriÈ›i de jandarmi în MaramureÈ™ È™i amendaÈ›i. Romsilva a explicat că există un protocol încheiat cu firma austriacă încă din anul 2016 È™i prevede posibilitatea folosirii unor drumuri forestiere, dar doar în anumite condiÈ›ii, care nu au fost respectate, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia vin in recunoastere, sa vada ce copaci sa mai taie. ... Pfff s-a format aceasta temere, cand aud de austrieci, ma gandesc la.natura-copaci-mobila. cred ca am sa merg la o clinica sa ma.contrilez. mi-a recomandat cineva o clinica in Viena ... pfff
0
0
A facut legea permisiva si a luat spaga. Daca erau in alta tara, beleau p**a, dar la noi au fost lasati si chiar incurajati ca doar de asta au dat spaga. daca legea prevede inchisoare, nu amenda nu mau faceau ca erau fututi in c*r la mititica. S-au pisat pe zonele protejate ale tarii asa cum fac si majoritatea meltenilor de la noi!
2
0
Unde plm sunt gaborii aia pr0sti?
2
1
puneti ba niste piroane de 30 cm in pamint acoperite cu pamint,in locurile in care merg nenorocitii astia.sa.si taie cauciucuriel,asa inteleg.merg si niste placi metal gros ascutite,acoperite cu noroi.santuri pline de cuie pe mijlocul drumului,acoperite cu namol.ca in vietnam.mirlanii nu pricep decit de bita!
5
1
Daca sunt sânge din sângele meu poate să distrugă toată Ro.
2
5
De ce să nu distrugă, că doar au plătit pentru asta. Și nici nu erau la ei în țară. Erau la noi,țara tuturor posibilităților. Au plătit și 60 000 de lei vechi amenzi,ceea ce nu prea e corect pentru ca au distrus doar în valoare de câteva milioane de lei noi.Cum sa ne înghită austriecii?
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367