REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CUM au fost DUȘI de NAS LOCUITORII din MURFATLAR timp de un DECENIU

CUM au fost DUȘI de NAS LOCUITORII din MURFATLAR timp de un DECENIU

Replica API 11 august 2020 | 00:00 2218

Valentin Saghiu, primarul orașului Murfatlar, își duce la capăt cel de-al doilea mandat în liniște deplină. A renunțat să mai candideze pentru încă un mandat și în urma lui rămân multe promisiuni neîndeplinite, cea mai importantă fiind rețeaua de gaze atât de mult promisă locuitorilor din Murfatlar. În 2016 acesta se opunea vehement celor care îl acuzau că a stopat proiectul introducerii rețelei de gaze naturale în oraș, arătând că a fost întocmit studiul de fezabilitate, au fost luate aprobări și că orașul Murfatlar este pe lista de priorități.

„A fost o delăsare totală din partea primarului”

Timpul a trecut, și vorbele au rămas la stadiu de... vorbe. După atâta amar de vreme, orașul Murfatlar se întoarce de unde a plecat, întrucât nici măcar nu a primit avizul din partea Transgaz pentru a se racorda la rețeaua de gaze. Valentin Saghiu nu este acuzat doar de proprii locuitori, ci și de reprezentanții localității Poarta Albă, că au fost ținuți pe loc din pricina dezinteresului conducerii Primăriei Murfatlar, timp de aproape un deceniu.

Vasile Delicoti, primar Poarta Albă

„Depun spre finanțare un proiect, pentru a mă lega de una dintre conductele de tranzit spre Bulgaria. Este o directivă europeană care ne permite să consumăm 25% din rețeaua care tranzitează zona Poarta Albă – Castelu și ne vom lega de acolo. Păcat cu nu am reușit să facem asta mai demult. Cei de la Murfatlar ne-au blocat de foarte multe ori, a fost o delăsare totală din partea primarului. A preferat să asfalteze decât să bage gaze. Ei nici măcar nu au studiu de fezabilitate, nu au avizul de principiu de la Transgaz.”, a declarat, pentru “Replica”, Vasile Delicoti, primarul localității Poarta Albă.

„Murfatlar arată la fel de jalnic de patru mandate”

O parte a locuitorilor orașului Murfatlar au ajuns la concluzia că soarele nu va răsări prea curând pe strada lor și că va rămâne în continuare „sufocat de gunoaie, hăituit de câini și fără gaze.”.

Valentin Saghiu, primar Murfatlar

„Murfatlar arată la fel de jalnic de patru mandate încoace și va arăta le fel încă cel puțin patru ani de acum încolo, oricât de mult am spera și am visa noi. Mă uit cum susținătorii înfocați ai candidaților se înjură, se amenință, se bălăcăresc, doar pentru simplul fapt că ei susțin, din punctul lor de vedere, candidatul potrivit. Cătunul ăsta o să rămână sufocat de gunoaie, hăituit de caini comunitari, fără gaze, condus de niște unii care n-au niciun interes să schimbe ceva.”, a concluzionat Sorin C., locuitor al comunei Murfatlar.

Valentin Saghiu, primarul localității Murfatlar, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu acest subiect.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu votati pnl Nu votati cojocaru Nu ii ajunge salariu de 10000 euro pe luna fiind navigator si vine ptr 2000 la functia de primar Nu te mai voteaza nimeni Cojocaruu din cauza trompetistilor giurgiu zaman sile ion pana iordache lucica etc
2
0
De dragul vostru , de dragul concetatenilor vostri . Va rog din inima sa nu mai votati lepre PSD-iste . Pentru ca votand lepre , nici voi nici noi nu vom avea parte de o localitate prospera . Credetima ca sunt interesat sa prosperam si daca vom prospera o sa ne fie bine la toti . Nu fac parte din nici un partid politic si nici nu vreau sa fac . Numai ca spre binele nostru a tuturor , hai sa nu mai votam ciumati si tot ce deriva din cima rosie .
3
1
Un politruc mizerabil care nu a facut nimic pentru comunitate iar nevasta-sa este un parazit al sistemului bugetar. Aceste doua scursuri umane sunt demni urmasi ai echipei de infractori Mazare - Constantinescu.
6
0
Pai cine plm l-a votat a doua oara pe pierde vara de saghiu? Nu voi l-ati votat tzaranilor? Pai asta mai mult statea la Bucuresti la nevasta-sa care e bagata intro institutie bugetara , unde are casa si masina mokka de la stat. Nevasta-sa a plecat din primaria Constanta, unde era platita boiereste, iti dai seama ca aplecat la si mai bine. Si unde mai pui, ca asta, saghiu, o sa primeasca si pensie speciala, ca a fost primar, bah!
8
0
Derbedeul din Poarta Alba sare la gatul golanului de Murfatlar. PNL PSD aceeasi mizerie.
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218