REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cum au pierdut mii de euro în Dubai Brigitte și Florin Pastramă

Cum au pierdut mii de euro în Dubai Brigitte și Florin Pastramă

Replica API 24 septembrie 2022 | 00:00 1180

Brigitte și Florin Pastramă au vrut să își cumpere o casă în Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Din păcate, vedeta a rămas și fără bani, și fără locuință, a dezvăluit că a fost păcălită, transmite Spynews.

Brigitte și Florin Pastramă

La fel ca multe alte vedete din România, Brigitte Pastramă îndrăgește Dubaiul, a fost de multe ori acolo. Cucerită de acest oraș, ea a vrut să achiziționeze o casă, să stea în propria locuință când merge acolo.

Din păcate, Brigitte și soțul Florin Pastramă au fost păcăliți. „Am fost plecată în Dubai că plătisem un avans pentru o casă și nu mi-au dat un an avansul pentru casă. M-am dus acolo ca să fac cerere și să spun că nu e normal ca un an să țină avansul blocat pe atâtea mii de euro. M-au păcălit.

Am negociat casa cu o sumă de bani, iar după ce am plătit avansul de 5.000 și ceva de euro, mi-au dat o sumă cu 40.000 de euro în plus la prețul casei. Eu n-am mai vrut, pentru că am negociat cu o sumă de bani și după mi-au zis altceva, nu mi s-a părut normal. În altă parte n-am mai vrut”, a spus Brigitte Pastramă.

Vedeta a mers în Dubai să discute cu cei de la care trebuia să achiziționeze casa. Ea a renunțat la achiziție, iar ei i-au spus că o să-i dea banii înapoi, însă nici până acum nu i-a primit. „N-am mai luat-o, m-au păcălit că-mi dau banii și nu mi i-au mai dat.

Acum au zis că o să mi-i dea, încă n-au intrat la mine în cont, dar sper să nu mă mintă. Mi-au arătat cu POS-ul că mi-au făcut transfer, alea-alea, n-am înțeles sistemul ăsta de mincinoși. Îți dai seama, s-au folosit de banii mei atâta timp. N-am crezut că așa ceva se poate întâmpla, dar se pare că peste tot sunt escroci”, a mai afirmat Brigitte, scrie spynews.ro, citat de Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar stiri cu pastramele ? Nu mai slabeste oana roman ?
1
0
de c i o r i l e astea?
2
0
DAR DE CE SE NUMESTE....PASTRAMA???FACE PASTRAMA DE...MEL..PURCEL..CATEL???
3
0
banii de pe pastrama sau dus pe shaorma!
4
0
cotofani astia au castigat bani pe ...prostimea unora si nu numai ei , sunt vedete toti ce- i incanta pe ...prostavani!
2
0
ce tip de vedeta mai este si pastrama asta?? ce a facut sa o numiti asa? este o p******a precum toate curvele de la noi pe care voi le numiti pompos "vedeta"...
3
0
cind esti prost,platesti.stiati papagalos ca daca mai creste cu un grad temp globala,dubai va fi nelocuibil?adica curind!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614