REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cum au sărbătorit vedetele Paștele!

Cum au sărbătorit vedetele Paștele!

Replica API 27 aprilie 2022 | 14:51 884

Sărbătoarea Învierii Domnului a prins vedetele în sânul familiei. Vedetele României, precum Andra, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Loredana, Delia sau Alex Bodi, au preferat să sărbătorească alături de familie. Aceștia au împărtășit cu fanii ceea ce au făcut de Paște, prin intermediul rețelelor sociale.

Este o vorbă din popor care spune că cele mai frumoase sărbători le petreci alături de cei dragi, în sânul familiei. Pe această premisă au mers și multe dintre vedetele din showbizul românesc.

Pe lângă acestea, au existat și câțiva nonconformiști care au preferat să treacă granițele țării și să sărbătorească Paștele și în alte țări. Printre acestea s-a numărat și cântăreața Delia.

Vedeta a petrecut sărbătorile în Norvegia, mai exact în Oslo, într-un loc de vis, cu multă zăpadă. Artista a împărtășit momentele și cu fanii ei. ,,Pe potecă… spre… departe rău”, a scris vedeta.

Anamaria Prodan a sărbătorit alături de copiii săi. Vedeta s-a pozat cu fiul cel mic, Laurențiu, dar și cu una dintre fete, Sarah.,,Familia Prodan vă iubește și vă urează un Paște plin de liniște și lumină”, a fost mesajul transmis către fani.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au petrecut în familie. Frumoasa blondină a postat o fotografie alături de cei 3 copii ai cuplului. ,,Hristos a Înviat”, a spus Pelinel.

După întâlnirea cu Sadhguru, yoghinul care a isterizat vedetele din România, Loredana a mers la Slujba de Înviere alături de familie. Despre întâlnirea cu Sadhguru, artista declara ,, Visul meu sa împlinit! Ce binecuvântare să fiu alături de Sadhguru! Niciodată să nu renunți la visele tale! Îți mulțumim pentru că ne împărtășești energia, dragostea și binecuvântările!".

Alex Bodi, cunoscutul om de afaceri și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a sărbătorit Paștele alături de familie. ,,Cel mai important și frumos lucru din lume, FAMILIA!”, a spus acesta.

Andra și Cătălin Măruță au sărbătorit în familie. ,,Sunt clipe în care ne gândim mai mult la iertare, la pace, la oamenii pe care ii iubim. Vă urez să aveți aproape familia și să vă bucurați unii de alții! Hristos a înviat!”, a fost mesajul artistei pentru fani.

Cântăreaţa Andreea Bănică a încercat să rămână în centrul atenţiei, inclusiv prin reţelele de socializare. Se pare că şi la ea evenimentele încep să-i ocupe agenda, însă, cum este o familistă, căsătorită şi cu doi copii, a avut grijă să petreacă timp şi alături de familie, mai ales în preajma Sărbătorilor Pascale. Astfel, ea a fost, alături de copii, la Biserica Ortodoxă Română Eforie Nord. S-a şi pozat şi a împărtăşit momentele cu fanii.

Artistul constănţean, Mihai Trăistariu, a început, uşurel, să-şi reia activitatea. Aşa cum spunea, pentru Replica, în ediţiile trecute, acesta are deja concerte programate. Însă, iată că nu-şi uită nici locul de domiciliu. A făcut deja prima plajă din anul 2022 şi invită turiştii să îşi facă rezervări pentru că se anunţă o vară incendiară.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272