REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cum au VOTAT locuitorii din cartierul social Henri Coandă!

Cum au VOTAT locuitorii din cartierul social Henri Coandă!

Replica API 26 noiembrie 2019 | 01:45 487

Viorica Dăncilă, candidatul PSD, și-a păstrat susținătorii din campusul social Henri Coandă și în turul 2. Aceștia au votat masiv, candidatul PSD câștigând alegerile în campus.

Dacă la primul tur, Viorica Dăncilă a obținut 317 voturi, iar Klaus Iohannis a obținut 197, restul voturilor mergând către ceilalți candidați, ei bine, acum aceștia și-au împărțit voturile, ieșind învingătoare Viorica Dăncilă. Însă, nu putem spune că președintele în funcție a pierdut detașat, deoarece punctajul a fost unul strâns: Klaus Iohannis a obținut 41 % din voturi, în timp ce Dăncilă a obținut 59%.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Peste cativa ani ajung si tigani astia sa spuna la fel ca machidonul ala"romani neam de hoti,curve si asistati social",pentru ca astia fac cate 10 copiii si machidoni care a furat si fura de rupe cu pixul se cred oameni harnici cand si ei au acelas caracter ca tigani,daca intra unu la furat aduce 20 dupa el asa sunt si tigani.
3
1
Adunati toti in fiecare dimineata la ora 5 si dusi la munca in agricultura, asa cum ne ducea pe noi ceausescu la practica in liceu!
5
0
ciori care trebuiesc impuscate
3
0
Respect, Henri Coanda.
0
6
Propun ca alegerile locale sa se desfasoare in preajma pastelui. Sa vina toti , astia, acasa sa mai dea o palma psd-ului.
4
3
Moarte scarbelor spurcate, sapun sa faca din ei....mortii mamilor de jegosi
11
2
Persoanele care au tarabe si vand legume si fructe in Piata Tomis III, fara bon fiscal...primesc si ajutoare sociale ?
12
3
O sa-i mutam dar mai aveti putintica rabdare pana cumpar cateva zeci de apartamente in zona la pret redus din cauza stolului ca apoi dupa relocarea ciorilor sa le vand la pret corect.Este mai rentabil decat sa construiesc blocuri noi!
3
4
De ce nu-ti iei tu ciorile acasa si acolo poti fi tolerant, educat, pro-european si ce mai vrei tu cu ele?!
15
2
Pentru voi astia de mai jos...parca eram pro-europeni, toleranti, educati, etc., gata aplicati solutia finala?
1
16
Dupa locale vreau sa vad putorile astea la munca sa plateasca curent, gaz, apa, cablu, ca toata lumea!
20
3
de zdreanta manipulatoare. Intre 41 si 59 este un ecart de 18 procente. Asta ti se pare un rezultat "strans"? Nu mai stii cu cate maini sa mananci cacat. Hai, pofta mare!
8
2
Primaria sa inceteze cu ajutoarele sociale ptr tigani ---In centru vad zilnic aceleasi figuri care stau pe St cel Mare cu plozii care ar putea sa munceasca---_-Dar daca nu-i trimite nimeni !----Ceausescu cum ii lua de pe str si-i trimitea la munca ?---era posibil nu ?
18
2
Si masina de voturi s-a defectat? La munca...prea multe facilitati .....
13
2
naibii ghetoul la cap de linie 48. Baracile alea in mijlocul orasului, langa malluri,langa piata,aproape de Mamaia,nu fac cinste orasului. Ati pus cartierul de tineret langa cimitir si tiganetul sta gratis in zona care nu avea nicio problema,pana ati mutat Ferentariul de Cta in zona. Furturi,masini distruse. Pe roti cu el pana in Palas.Ce primar ii muta, are votul cartierului Tomis Nord, Tomis3.Ne-au distrus linistea mocangii aia, mai vand si tigari in piete, merg gratis pe ratc,se refuza taxarea pe la sofer, ca sa mearga gratis, se incalzesc gratis,au apa calda gratis, pe taxele mele marite
26
1
ba voi sunteti sonati care cu care a votat nu e liber votu muie ba tiritilor
3
8
Au ajuns tiganii la putere, javre de oameni nespalati, care se culca cu tigancile imputite in salvari.
12
2
dati-le foc
17
1
Las acest mesaj pentru baietii din sistem care citesc presa si fac analiza prezentand raportul cu activitatea comentariilor.SPAGA DE LA PARTIDA ROMILOR PRO EUROPA "ZIC EI" e legala?sau impozitata?Ca am inteles ca se dau spagi mari pentru repartizarea de locuinte sociale.Sa va dau eu numele?Cred ca le stiti deja...Hai sa delimitam EUROPA de alte practici,pe cat se poate
17
4
Cu sectie de votare dedicata, chiar in mijlocul ghetoului, latraii primariei Constanta si-au facut datoria. Au scos tot tiganetul si flausatele sa voteze pt. continuare pomenilor PSD din banii tuturor constantenilor.
31
3
Colorata maine e gata ! Pomenile primite si-au spus cuvantul.
28
3
Nu o sa se schimbe nimic, popor de creduli si prostanaci.
20
2
hai, sa terminam odata cu asistarea, la munca cu ei si daramate cotetele alea
44
3
Sa va ia dracu' de ciori asistate!
40
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272