REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cum îi caracterizează Dăncilă pe Dragnea și Tăriceanu

Cum îi caracterizează Dăncilă pe Dragnea și Tăriceanu

Replica API 25 decembrie 2018 | 01:58 364

Premierul Viorica Dăncilă consideră că preşedinţii celor două partide care formează coaliţie de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, sunt "doi oameni puternici, cu personalitate puternică".

Şeful Guvernului a declarat, într-o emisiune la România TV, că are o relaţie bună atât cu liderul PSD, cât şi cu liderul ALDE, precizând că nu este premier "în nume personal".

"Cu domnul Dragnea am o relaţie bună din mai multe puncte de vedere. Noi suntem un guvern politic. Suntem susţinuţi de PSD şi de ALDE, de coaliţie. Programul de guvernare este programul PSD şi eu trebuie să îl pun în practică. Trebuie să avem discuţii legate de programul de guvernare. De nouă luni de zile sunt şi preşedinte executiv al partidului, deci este necesară o cooperare pe linie politică. Este important ca partidul să te susţină în măsurile pe care vrei să le iei, să simţi că ai această susţinere din partea partidului în deciziile pe care le adopţi şi am o relaţie bună cu preşedintele partidului, cum este normal să am o relaţie bună şi cu preşedintele ALDE. Cred că este foarte bine să luăm aceste decizii împreună, pentru că eu sunt premier nu în nume personal, sunt premier pentru că m-a susţinut alianţa, pentru că această alianţă creează majoritatea care ne susţine în Parlament şi atunci este normal să avem o cooperare politică foarte bună", a afirmat Dăncilă.

Întrebată cum i-ar descrie pe Dragnea şi Tăriceanu, premierul a răspuns: "Doi oameni puternici, cu personalitate puternică, doi oameni implicaţi, doi oameni care, prin activitatea lor, vor să facă lucruri foarte bune pentru români".

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coruptia inseamna ca legea se aplica doar la prosti. PSD are dreptate cand spune ca justitia este defecta. Daca functiona normal justitia in Romania coruptia era istorie. Un mafiot ca Dragnea nu avea sanse vreodata sa fie seful guvernului daca justitia nu este corupta.
0
0
Toti 3 sint la fel
1
0
Viorica tu nici nu ai timp sa realizezi cat de Prosta esti pentru natiunea romana care o reprezinti,ca esti o incompetenta total depasita de ori ce.
2
0
SA TE CACI CUIE IDIOAT O SI TU SI ALA CARE ITI DICTEAZA ... ESTI PRAF .. SUNTETI PENALI ...
3
1
maimuta asta fara foile scrise de anca alexandrescu dupa dictarea lui dragnea nu stie pe ce lume e,are memorie scurta si nu poate tine minte un nume .e doar o proasta
6
2
in spatele acestei proaste stau doi hoti dintre care unul este pedofil si tradator pe cand celalat nimfoman si nesatul,asta-i situatiunea care ne conduce tara la momentul acesta
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272