REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cum îl cheamă pe bărbatul cu care Anamaria Prodan a petrecut Revelionul!

Cum îl cheamă pe bărbatul cu care Anamaria Prodan a petrecut Revelionul!

Replica API 3 ianuarie 2022 | 20:01 4099

Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea, asta după ce a petrecut revelionul alături de un bărbat misterios, care arată foarte bine și este la fel de prezentabil ca și ea. Cei doi păreau a fi foarte apropiați, astfel că nu au ezitat și s-au fotografiat împreună, dar și alături de o altă pereche, ceea ce ne duce cu gândul că au mers la petrecere drept un cuplu. Cel mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, a aflat care este identitatea și cu ce se ocupă bărbatul cu care Anamaria Prodan este din ce în ce mai apropiată.

Să fie sexy impresara într-o relație?

Aflată în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu duce lipsă de companie, asta deoarece toți prietenii îi sunt alături, însă de asemenea, toată lumea a observat și o prezență masculină nouă în preajma ei, cu care pare a avea o legătură foarte strânsă.

Cel mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, a aflat recent că bărbatul misterios alături de care Anamaria Prodan s-a afișat, nu o dată, ci de mai multe ori, se numește Tudor Oros și este din Bistrița, în prezent fiind stabilit în Emirate.

Tudor Oros locuiește de șapte ani în Dubai și a studiat în Marea Britanie, fiind un antreprenor de succes, dar totodată și director executiv care conduce tot grupul de firme Carfax Education, locate în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.

Mai mult decât atât, are legătură și cu platforma de Online Education care implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn.

Cum s-a cunoscut cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este investitor și partener în proiectul The Online School, prima școală online acreditată cu bazele în Oxford prin Carfax College care lansează o platformă de educație online powered by Blockchain Technology. The Online School reduce prețul de acces la educația de top pe sistemul britanic, pe programe dezvoltate de Carfax College Oxford.

Școala are prima inițiativă 1 for 1 din industrie de Edtech prin care vor da access la educație Premium familiior cu posibilități limitate, astfel că mai multe detalii legate de această inițiativă, pot fi găsite pe site-ul oficial: https://theonlineschool.com.

Așadar, după cum bine știm, Anamaria Prodan a urcat pe scenă la ultimul eveniment Blockchain din Emirate și a susținut proiectul, fiind impresionată de impactul potențial al acestei inițiative, astfel că acesta ar putea fi momentul în care s-ar fi înfiripat ceva între cei doi.

Ce-i drept, dacă ne aducem aminte de declarațiile sexy impresarei, care a spus că o să se mărite imediat cum găsește un bărbat potrivit pentru ea, nu este de mirare că se afișează cu Tudor Oros, care este o apariție surprinzătoare pentru toată lumea, citat de spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca nu o arde cu cu pletosu ala de voma pe teren
0
0
pai nu poate sta babatia fara un sot pe care sa-l faca praf .
2
0
cum ai cheama ? pai le-a uitat numarul si numele ?
3
0
si-au tras-oo sau nu ca asta e important nu ca e el antreprenor .asta vrem sa stim .
10
0
Cam repede si-a gasit iubitel daca nu cumva il avea mai dinainte.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212