REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cum îl ”înțeapă” Ramona Olaru pe Cătălin Cazacu!

Cum îl ”înțeapă” Ramona Olaru pe Cătălin Cazacu!

Valentina CAMARA 21 martie 2023 | 00:00 240

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, însă acum au decis să o ia pe drumuri deparate. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, mesajele subtile ale asistentei TV nu au încetat să apară pe rețelele de socializare. De această dată, Ramona Olaru l-a înțepat pe Cătălin Cazacu.

Cum il ”inteapa” Ramona Olaru pe Catalin Cazacu!

Când toată lumea credea că lucrurile s-au calmat între cei doi, iar Ramona Olaru își continuă povestea de dragoste cu noul iubit, asistenta TV a mai ”agitat” situația cu încă o postare, dedicată lui Cătălin Cazacu.

Mesajele subtile nu încetează să apară nici după ce s-a afișat alături de un alt bărbat, căruia nu i-a dezvăluit identitatea. Mai mult, nu este prima dată când Ramona face postări cu subînțeles, după separarea de fostul iubit.

Cum îl înțeapă Ramona Olaru pe Cătălin Cazacu pe rețelele de socializare

Cu toții știm că prezentatorul TV nu este un fan al dimineților, chiar dacă prezintă o emisiune matinală. Acest lucru îl pune în diferite ipostaze dificile, despre care se plânge și pe rețelele de socializare, unde exprimă cât de greu îi este să se trezească dimineața, pentru a merge la muncă.

Ei bine, de acest lucru a profitat și Ramona Olaru, care a publicat o postare prin care i-a pus la zid pe cei care se plâng de zilele de luni și de faptul că trebuie să meargă la muncă după două zile libere.

De asemnea, mesajul transmitea că oamenii nu trebuie să renunțe la smiorcăieli și să meargă la muncă, spunând că nu este de vină ziua de luni, ci viața lor cu totul.

”Bună dimineața tuturor, mai ales celor care nu sunt țâfnoși că e luni azi, sătul de toate mâtâielile astea. E o zi ca oricare alta, un nou început, noi greșeli. Poate într-o zi ce luni îți întâlnești iubirea ori primești o veste neimapomenită.

Lăsați smiorcăielile astea și hai la muncă! Viața unora e de cacao, nu ziua luni! Luni e ca o amandină!”, este mesajul postat de Ramona OIaru pe Instagram.

Cei doi au fost la același eveniment

Cei doi sunt despărțiri de ceva timp, însă de-a lungul timpului s-au mai împăcat de câteva ori. Chiar dacă de această dată pare că este definitiv, cei doi nu stau departe unul de celălalt.

Așadar, în urmă cu câteva zile au fost surprinși la același eveniment, astfel că nu s-au ferit să publice imagini pe rețelele de socializare din același loc. Chiar și așa, nu s-au fotografiat împreună, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102