REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cum încalcă legea rutieră șoferii care au copiii la școala „Dan Barbilian” din Constanța! Video

Cum încalcă legea rutieră șoferii care au copiii la școala „Dan Barbilian” din Constanța! Video

Cristina BĂRBUCEANU 12 noiembrie 2022 | 00:00 4196

Pentru unii șoferi, șsemnele de ciculație sunt ca să fie încălcate! Așa se întâmplă și pe strada Decebal din Constanța, unde este situată Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian”. Accesul pe aleea care duce spre școală se face dinspre strada Decebal, unde este poziționat și un semn de interzis, pe care mulți șoferi îl ignoră, posibil din comoditate, așa că elevii, dar și părinții pietoni fac slalom printre mașini.

Cu mașina până în... școală, dacă se poate

Strada Decebal din municipiu este una cât se poate de circulată, pe aceasta aflându-se numeroase instituții importante, precum Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian”.

Părinții care își lasă copiii la școală, sau când îi iau, la prânz, intră cu mașinile pe alee, deși este interzis. Așa că, atât părinții pietoni, cât și elevii, sunt nevoiți să facă slalom printre autoturisme.

Este și un mare semn de interzis amplasat în zonă, așa că șoferii nu au nicio scuză când pătrund cu autoturismele până-n ”buza” școlii.

Părinții cer să se ia măsuri

Părinții elevilor care învață aici trag un semnal de alarmă și speră că Primăria Constanța va amplasa o barieră aici, astfel încât copiii lor să fie în siguranță, iar părinții comozi să nu mai intre cu mașina pe aleea cu semn interzis.

.

Imaginile de mai jos vorbesc de la sine!

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si in zona scolii 39 este la fel, se patrunde frecvent pe interzis pe strada prieteniei, din aceasta cauza se produc ambuteiaje si tot tacamul de injuraturi, certuri, claxoane... Asta e doar un exemplu, in oras de regula nu se respecta semnul accesul interzis si se circula in sens invers pe strazile cu sens unic. Sat fara caini...
0
0
Buna stirea! Doar ca putin cam tardiva...chestia se intampla cam de 20 de ani, de prin anii 2000, voi de abia acum ati aflat?!
4
0
De luni sunt calare pe voi !
6
0
Dar faptul ca elevii merg pe strada mircea printre masini pt ca nu mai exista trotuare? Asta cum e? Baga-mi-as pwla in mortii vostri de laturi umane ce sunteti! Asta de ce nu pozati? Multa mwe cu kkt chitac, ovanesian si tot pnl-ul!
5
6
Si la scolile 4-5 de oe nicilae iorga e la fel parintii vor sa si ia copiii direct din curtea scolii cu masina si blocheaza traficul fara sa le pese ar trebuii sa treaca oe acolo politia locala ca si asa nu i mai cezi delic dar salariile se dau
5
1
Masina umflatei de directoare e prima la incalcat legea.Ea oricum e boier pe moshie scolii face inscrieri si imparteala elevilor de cum zornaie interesul.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212