REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CUM încalcă un TAXIMETRIST REGULILE de CIRCULAȚIE! VIDEO

CUM încalcă un TAXIMETRIST REGULILE de CIRCULAȚIE! VIDEO

Replica API 9 martie 2021 | 00:28 2460

Cu taximetriştii din Constanţa nu-i de glumă! Pe bulevardul Mamaia, şoferul unui taxi a fost la un pas de a provoca un accident după ce a trecut pe culoarea roşu a semaforului. Graba ar fi putut să-l coste chiar viaţa pe acest şofer imprudent.

Taximetrist, pericol public

Zilnic asistăm pe şosele din Constanţa la tot felul de accidente provocate de neatenţia şi graba şoferilor. Problema principală a acestora este că nu învaţă din greşeli și continuă să fie imprudenţi la volan. Este şi cazul taximetristului din imagini care a trecut pe culoarea roşu a semaforului.

Întâmplarea avut loc în intersecţia de la Delfinariu. Taximetristul circula pe bulevardul Mamaia, iar colegul său de trafic, care s-a pus în mişcare pe culoarea verde a semaforului, circula pe strada Zorelelor către bulevardul Soveja. Cel de-al doilea şofer a pătruns în intersecţie regulamentar, moment în care a fost surprins de taximetrist şi obligat să frâneze brusc.

Taximetristul poate rămâne fără permisul de conducere

Potrivit legislaţiei în vigoare, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevazută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului. Astfel, pe lângă permis, şoferul ar putea scoate din buzunar şi 725 de lei, sumă ce reprezintă contravaloarea amenzii.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aia e masina galbena nu e de tax si a trecut la limita putin mai
0
0
uber alles!!!!
0
0
Prosti mai sunteti astia de-i bagati in aceeasi oala pe toti, e un jeep la romaris parca, pai cand si-ar permite un tigan borat o asemenea masina? Voi ganditi cu dosul? Cica numai tigani. Mai sunt si oameni civilizati, dar astia de comentati asa, mai mult ca sigur va numarati printre cei care sustin ca nu exista covid.
1
3
Bai fratilor asa nu se mai poate cu zdrentele de la Uber si de la Bolt ne ia painea de la gura. Eu personal am 4 telefoane si cum ajung in zone mai departate gen Palazu Cumpana Mamaia Nord ecetera cu fac comenzi pe toate 4 si la Uber si la Bolt si cand vine fraierii le anulez in fata lor si ma pis pa ei ii dau in disperare si in boala copiilor, asa face si fiemiu si mai face si schimbul meu de pe masina. Daca ne apucam sa facem comenzi la misto toti baietii cate 3-4 pe zi de caciula cred ca ii dam in spumele marii si pleaca
3
8
frustratilor! Sa ii pupati in ... pe taximetristi!
3
11
Taximetristii se cred zeii soselelor. Mai ales infectii aia de la Romaris care innjura clientii si ceilalti soferi
11
1
Taximetriatii daca erau civilizati si cu masinile ingrijite nu venea ride sharing-ul in ct . Si-au facut-o cu mana lor.
9
1
La fel fac si la Dacia, City Mall, cam peste tot. Sunt stapani pe strazile orasului, nu le zice nimeni nimic. Ar trebui ca la 2-3 abateri sa piarda dreptul de a conduce taxiuri pe un an, si gata. Sau daca nu isi platesc amenzile. La City stau ca nesimtiti in fata intrarii, blocheaza circulatia fara sa le pese. Cam la fel sunt si instructori cu scolile de soferi, la ore de varf, pe strazi aglomerate ei isi vad de treaba fara sa fie intrebati de nimeni
8
1
primare sa le dea dictare la toti si pe urma verificati cum au luat atestatele si permisele atat la marele ARR CAT SI LA PERMISE AUTO ...........CRED CA O SA RAMANEM DOAR CU UBAR BOLT ETC CA ACUM LE CER SI LOR ATESTATE .........astai diferenta negule
4
1
asta se intmpla cind dai carnete sofer si licente taxi la drojdia societatii:tigani,pensionari militari de 45 ani,pirnaiasi,rapanosi!
12
3
Verificati si daca nu respecta regulili de circulatie sa li se retraga licenta.
11
3
Pe taxi vedem numai tigani imputiti si atunci de unde educatie?
23
2
Din cauza clientilor boii baltii ce stau la footut pana-n ultimul moment la amanti ori amante apoi forteaza mana soferului pe repede ca vine prostul ,proasta satului acasa de la serviciu.Ori cf.legii poate circula in regim special daca are client pacient cu preinfarct,ori cu maruntaiele-n palma si merge la UPU.Articole denigratoare a neamului de tradatori,hoti si coorve!
1
9
Ce-ai ma, nu vezi ca omu-i retardat.
4
2
Taximetristi constanteni sunt oameni de calitate super profesionisti nu ca laturile de uber si bolt niste rapciugi care le bat lingurile in stomac Idiotii astia de la uner si bolt care rup masinile pt 20 lei castig pe zi se cred smecheri dar o sa le iasa pe toate gaurile cand or sa plateasca taxele. Lepre analfabete Armanlu nu chiari. Taximetristi voi sunteti invingatori. Nu lassti leprele sa va denigreze
5
18
Fratilor taximetristii,,asa nu mai se msi poatee,la fiecare 2 zile astia scrie cate un roportaj nasfalo despre taximetristi la ziaru asta de cacat ca sa ne faca manevra cred ca e platiti de uber si de bolt.Noi toti trebuie sa face cat mai multe comdnizi la misto la uber si la bolt pa conturi false si sa mearga lica neagul la ziare sa ai ameninte cu ceva sa nu mai scrie nasoale de noi
8
14
O sincera muie din tot sufletul si din strafundul coaielor statute leprelor galbene.Circulam toti cu Uber Bolt Ctbus,numai cu gunoaiele nu,le lasam sa crape de foame!
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218