REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cum încearcă să se distrugă unii pe alţii patronii de la Pescăria lui Matei şi Golful Pescarilor

Cum încearcă să se distrugă unii pe alţii patronii de la Pescăria lui Matei şi Golful Pescarilor

Replica API 21 octombrie 2017 | 00:00 1336

În cursul zilei de joi, ambele pescării din localitatea Agigea au fost vizitate de comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa. Verificarea a venit după ce un “anonim” a reclamat că situaţia de la una din locaţii este dezastruoasă în ceea ce priveşte curăţenia din bucătărie. Însă, reprezentanţii OPC au decis că, dacă tot sunt în zonă, să intre în bucătăriile ambelor restaurante. Şi… surpriză! Nu doar că sesizarea nu s-a adeverit, dar comisarii OPC s-au declarat impresionaţi de dotări, de ordine şi aşa mai departe. Au fost depistate doar mici deficienţe, care nu pun în pericol siguranţa consumatorilor, aşa că au invitat patronii localurilor “Pescăria lui Matei” şi “Golful Pescarilor”, a doua zi, la sediul OPC, pentru a le comunica rezultatele finale ale controalelor. Doar unul dintre patroni a ajuns, al doilea urmând să se prezinte la OPC imediat ce revine în ţară. A fost înmânată pentru patronul care s-a prezentat vineri o listă de recomandări, dar şi o sancţiune minimă. Cel mai probabil, acelaşi lucru va “păţi” şi al doilea patron, a confirmat, pentru “Replica”, şeful OPC Constanţa, Horia Constantinescu. Tot acesta a mai confirmat că verificarea a venit ca urmare a unei reclamaţii anonime.

Şi nu este de mirare că la mijloc a fost o “anonimă”, de vreme ce patronii celor două locaţii se războiesc de luni de zile, aruncând în acest “duel” stupid tot arsenalul: sesizări pe la toate instituţiile posibile, doar-doar dispare unul dintre ei din zonă. În acest ritm, nu ar fi exclus ca ambele locaţii să aibă de suferit.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se mananca bine in ambele parti, carcotasii pot manca linistit acasa, nu se supara nimeni. Unele produse sunt congelate, sa nu uitam ca nu avem calamari , caracatita etc in Marea Neagra, iar daca sunt produse congelate nu inseamna ca nu sunt sanatoase. Mancati in continuare shaorma, hamburgeri etc!
0
0
Scump dai multi bani si nu face . Iti da sa mananci din market gen kaufland carfur ei de acolo ia marfa si cateo data mai ia si proaspata de la pescari dar in mare parte ia de la marketuri toate cacaturile congelate cu otrava in ele si vechi
0
0
Sa maninci, ce? Specialitati ca sprot congelat si plin de matze si prajit in ulei vechi de la inceputul sezonului in loc de hamsie proaspata prajita...
3
1
calitatea articolelor replica e in cadere libera, AUTORITATILE NU IAU IN CONSIDERAREA ANONIMELE! Trebuie nume, adresa, cnp telefon care cica sanchi raman confidentiale dar cine vrea si trebuie le afla fara probleme. Acolo e mancatorie mare si da, cosmeliile alea sunt extrem de supraevaluate, dar horia fat frumos a gasit numai "chestiiminore" mai sa fie orice om isi are pretul lui, este? La bulgari numai vara cand e activitatea, acum dau si ei buleli la greu din toate pozitiile.
2
1
Am mancat cu bani multi la ambele bodegi ! Sa stiti ca nu se merita ! Congelaturi cu adaos DE 400 la suta !...
3
1
Chiar daca costa suplimentar deplasarea in Bulgaria compenseaza prin calitate si bun gust ! Oricum la finalul zilei constati ca ai cheltuit chiar mai putin decat la noi in Romanika ! Dobro utro !
7
2
Horia un control la Costinesti cand? Sau ti-e frica?
6
0
Ai facut calculul la carburant cat te ajunge o deplasare in Bulgaria,un singur restaurant se poate manca in Balcic si anume la El Simpatico
3
5
Doua dejectii de restaurante! Scump,putin si prost se mananca acolo! Mergeti la bulgari,diferenta e foarte mare!!!
7
3
Nu au descoperit deficiente dar dau o amenda minima? Hai, nu, zau...
8
0
Aveti ce ati votat. Plangeti dar va complaceti in mizeria asta. Va place. Altfel ati schimba ceva in judetul asta Constanta
4
0
Horia ai devenit si judecator , ai priza la fraieri , te cred constantenii un fel de Vatman , Nastase este mandru de tine ????
4
6
Vrem sa auzim la fel si despre restaurantul Ardeleanca din Costinesti in urma controlului pe care iti este frica sa-l faci ca -ti strici prietenia cu primarul si poate iti ia terenul inapoi pe care ti l-a dat sa-ti faci si tu o casuta .Te-ai convins ca nu-i bine sa-ti strici relatia cu primarul ca nu-i de bine,ai suferit pe pielea ta cat ai fost consilier.
6
2
Bai fratilol aruncati si lui Carjaliu o bucata de ciolan sa roada si el cava ca o sa latre pana primeste...nu fiti chitre...
13
4
Se mananca bine ciorba de macrou congelat !
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614