REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cum își salvează un afacerist, de faliment, hotelul din Cap Aurora!

Cum își salvează un afacerist, de faliment, hotelul din Cap Aurora!

Replica API 21 mai 2022 | 00:29 2724

Se știe, că în ultimii doi ani, operatorii din Horeca au avut de suferit din pricina pandemiei. Unii s-au descurcat, alții au avut pierderi substanțiale și datorii semnificative. Iar primul an fără restricții a venit ca o gură de oxigen pentru afaceriștii din domeniul turismului care speră să-și salveze afacerile de faliment. Mai ales când vin bani de la stat... Familia Zanfir, din Mangalia, deține în Cap Aurora hotelul de trei stele Diamant. Cum-necum, a obținut mai multe contracte cu primării din județul Vaslui, pentru a caza la hotelul său elevi. Mii de euro îi intră familiei Zanfir în conturi de la primarii darnici. Doar de la unul singur primește 5500 de euro.

Mai multe primării din Vaslui scot bani frumoși din conturi pentru elevii premianți. Și nu vorbim de mici atenții financiare, ci despre vacanțe pe litoralul românesc. Iar fericitul câștigător care va caza elevii este din Cap Aurora. De exemplu, Primăria Puiești, Vaslui a cumpărat serviciile de cazare de la hotelul Diamant din Cap Aurora, contra sumei de 27.000 de lei, echivalentul a 5.500 de euro.

Contactat pentru un punct de vedere, primarul a declarat, pentru Replica, că nu își trimite pe litoral angajații, așa cum ne-am așteptat, ci aproape 100 de copii din localitate, premianți.

Cezar Vasile Ticu

Primarul darnic din Puiești este Cezar Vasile Ticu, aflat la primul mandat, este de la defunctul ALDE a tras un chef de pomină, de fericire că s-a văzut ajuns primar la vârsta de 48 ani. După ce a câștigat alegerile, a dat o paranghelie de pomină. A strâns laolaltă în curtea unei case de la periferia Puieștiului, pe toți cei care l-au ajutat în campanie, a încins grătarele și a chemat o formație de lăutari să cânte de să răsune toată comuna!

Și primarul din Voinești aruncă cu bani pe litoral

Și primarul din Voinești, Vaslui, plătește aproape aproape 17.000 de lei, echivalentul a 4000 de euro, pentru servicii de cazare la același hotel. Mădălin Popa, PSD, a declarat, pentru Replica, că trimite la mare primii trei elevi din clasă, cu notele cele mai mari, în total vorbim de un număr de 56 de copii.

Mădălin Popa

Alte două primării din Vaslui vor plăti bani frumoși pentru cazare

Și Primăria Fruntișeni, din Vaslui, își trimite premianții pe litoral, la același hotel, în schimbul sumei de 11.000 de lei, echivalentul a 2000 de euro, dar și primarul din Iana, Vaslui, pentru suma de 22.500 de lei, echivalentul a peste 4000 de euro.

Trebuie precizat faptul că premianții nu vor veni singuri, ci vor fi însoțiți de profesori, dar și de directorul școlilor.

Firma care administrează hotelul, fără profit

Hotelul funcționează pe societatea Diamant Jupiter SA, deținută de Gheorghe și Florica Zanfir. În 2020, societatea a avut aproape 3 milioane de lei cifra de afaceri, profitul pe minus și datorii de 1,1 milioane de lei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care e stirea,e rau ca vin turistii la mare ?
0
0
zanfir ai lui iorgus vecinul,penalul ex primar?hotelul si statiunea este o mizerie,plaja betonata,in apa iti rupi picioarele in bolovani.numai bun de spart banii publici ai primariilor.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614