REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cum ne îmbrăcăm de Crăciun și Revelion

Cum ne îmbrăcăm de Crăciun și Revelion

Replica API 25 decembrie 2014 | 01:03 369

Ţinuta în stilul creatoarei Ana Maria Cornea

Ţinuta în stilul creatoarei Ana Maria Cornea

Fiind cel mai aşteptat eveniment al anului, petrecerea de Crăciun și Revelion se transformă într-un adevărat podium unde doamnele îşi etalează cele mai preţioase şi mai inedite ţinute, iar regula de la care nu trebuie să se abată este următoarea – în seara de Revelion trebuie să arate spectaculos. Pentru a vă scăpa de corvoada căutărilor interminabile şi istovitoare, ne-am pus imaginaţia şi creativitatea la contribuţie şi am ales câteva ţinute îndrăzneţe din colecţia „Second Nature” by Ana Maria Cornea. Creaţiile sale debordează de feminitate, fiind special create pentru femeile ce îndrăznesc şi care adoră să se afle în lumina reflectoarelor.

Cum alegem rochia perfectă?

Rochia perfectă trebuie să ne pună în evidenţă atuurile, să ne complimenteze silueta şi nu în ultimul rând, să ne reprezinte. Aşadar, vorbim despre o piesă vestimentară statement care să ne spună povestea „la prima vedere”. Culorile emblematice ale acestui sezon: roşu, auriu şi argintiu, sunt reinterpretate sub forma unor ţinute pline de rafinament şi eleganţă, ce definesc atât de bine femeia puternică şi activă a sec. XXI. În noua colecţie semnată Ana Maria Cornea, regăsim o amplă varietate de modele de rochii în culori vibrante, ce va vor transforma într-o apariţie de neuitat.

Propunerile creatoarei Ana Maria Cornea

Ana Maria Cornea provoacă femeia să-şi exploateze feminitatea cu ajutorul rochiei Isaura, o rochie lungă de un roşu pasional. Accesorizata cu o pereche de sandale fine, cercei supradimensionaţi şi un clutch preţios, aceasta este cu siguranţă reţeta unei apariţii de senzaţie. O alegere ce va capta toate privirile este şi rochia Juliana, un echilibru perfect între asimetria sa şi nuanţa efervescentă de fuchsia. Pentru femeia lipsită de inhibiţii, căreia îi place să experimenteze, recomandă rochiile Bethania şi Blanca, fabricate din piele aurie şi argintie. Outfit-ul futuristic poate fi completat de o pereche de botine milităreşti, un clutch supradimensionat din piele şi un ruj roşu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272