REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cum PLOUĂ, Portul TOMIS devine, din nou, mica VENEȚIE! Video

Cum PLOUĂ, Portul TOMIS devine, din nou, mica VENEȚIE! Video

Replica API 19 martie 2021 | 10:42 1965

Vremea rece și bogată în precipitații abundente înregistrate în municipiu, zilele acestea, au condus la acumularea unor cantități însemnate de apă pe unele străzi și alei, depășind în anumite zone debitele de preluare ale sistemului de canalizare. Ploile torențiale au înghițit totul în calea lor. Și de această dată, Portul Tomis a devenit una dintre victimele precipitațiilor.

În urma codului galben de precipitații emis de meteorologi, Portul Tomis s-a inundat, din nou. Situația este semnalată după fiecare ploaie mai puternică, dar autorităţile locale nu au ridicat nici măcar un pai pentru a remedia situaţia. În cursul dimineții de joi, 17 martie, un constănțean a semnalat o problemă în Portul turistic Tomis. Intrarea, dar și parcare s-au transformat într-un adevărat lac. Apa, rezultată din ploile ce au avut loc în ultima vreme, a înghiţit la propriu zona.

Video:

Lacul apare după fiecare ploaie mai puternică

“Portul Tomis este aşa dintotdeauna. Chiar nimeni nu a semnalat problema asta de-a lungul timpului? Lacul ăsta apare după fiecare ploaie mai puternică”, a explicat un constănţean disperat de această problemă, cerând, în acelaşi timp, noii administraţii să găsească o soluţie cât mai rapidă pentru remedierea probleme.

,,În față vopsit gardul și înăuntru, leopardul! Dacă nu au făcut canalizare, măcar făceau ca în preistoric, un șanț către port, dar lenea, indolență, nesimțirea sunt la ele acasă.”

Video:

„La pas cu barca“ prin Portul Tomis

După fiecare ploaie abundentă șoferii care sunt nevoiți să traverseze zona își blesteamă zilele din pricina lacului ce se formează.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai cu gondolele,,,sa le luam fata la venetieni......
4
0
este o vesnica poveste a DROBULUI DE SARE. Daca spui la un copil de 10 ani, ca un oras pe malul marii este inundat periodic, il blochezi. Dar asa se intampla cand maresti de zece ori taxele de apa si canal dar nu investesti aproape nimic in reparatii sau lucrari noi. Constantenii suporta fara sa cracneasca ceistii care le iau biruri. Somn usor, bobor.
5
0
Alta muie trasa prostilor de constanteni de gruparea de crima organizata PSD-Mazare-Constantinescu si penelistul Strutinsky,da Strutzu e PNL hahaha
6
0
Ba mie imi place, e superb, e alceva
8
1
Asa este in tot orasul. Ne-am saturat sa sarim peste baltoace. Iar city man. planteaza panselute si primarul se lauda cu amenzi la vanzatorii de ghiocei....
8
1
santul. Il face chitac. Macar de atat cred ca e in stare ca in rest e incalecat de infractori !!! Iar el tace...
7
1
Asa e in multe zone ale orasului, mergeti pe la blocurile V si X de la intersectia Lapusneanu cu Soveja cand ploua. Toate gurile de canal sunt astupate de beton sau infundate, aleile sunt lasate din cauza masinilor de gunoi care intra pe acolo. Oricum alte masini mari nu pot intra pe acolo pentru ca nu au loc. Cei de la apa canal nu vin decat sa isi incaseze taxele. Un cartier uitat de primarie, dar taxat la impozite ca e zona A
8
0
Pai ce vrei sa fie in port mai constantene disperat? Un lan de porumb? Lasand gluma, chiar e de rasul delfinilor ce se petrece acolo. Stai ca incep astia sa se certe intre ei acum in ograda cui e zona, ba a primariei,, ba apele romane, administratia portuara, , ba a genovezilor, a otomanilor ... Si noi bastinasii o sa o cam luam in bot. Auzi sa vina Pasagere la noi in cta. Ce plm sa vada aia tata .. prostia, nepasarea, hotie, balti si pavaje de cacat, terase pana in mijlocul pietei, de stai cu Ovidiu la masa. Jalnic! Eu trag pl in el oras. Olive fa bagajele plecam la bulgari!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212