REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cum poate locui un infractor la tine în casă 2 ani şi să nu ştii! Caz la Eforie

Cum poate locui un infractor la tine în casă 2 ani şi să nu ştii! Caz la Eforie

Replica API 23 februarie 2018 | 00:00 264

Poate că situaţia pare desprinsă dintr-un scenariu de film, dar este cât se poate de reală şi s-a înregistrat în judeţul Constanţa. Daniel Iuga, un urmărit naţional şi internaţional, condamnat pentru furt, s-a instalat abuziv într-o casă de vacanţă din Eforie Sud, unde a locuit 2 ani de zile fără ca proprietarii să-şi dea... seama. A consumat apă, curent, dar a şi furat cam tot ce a găsit pe acolo...

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Eforie, la data de 21 februarie a.c., au identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, Daniel Iuga, din localitatea Florești, județul Cluj, urmărit național şi internaţional, pe numele căruia Judecătoria Cluj-Napoca a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 3 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

“Polițiștii constănțeni au depistat bărbatul în cauză în incinta unei locuințe din localitatea Eforie Sud, stabilindu-se că acesta sustrăsese mai multe bunuri din imobil. La acțiune a participat și un jandarm din cadrul I.J.J. Constanța”, au precizat anchetatorii. Însă, detaliile sunt incredibile. De fapt, Daniel Iuga, în timp ce era urmărit pentru a fi introdus în penitenciar, se “stabilise” în Eforie Sud.

Încă de prin februarie 2016, el a găsit o casă a unei femei din Bucureşti, un fel de imobil de vacanţă. Cum proprietara nu prea a mai venit pe la mare, individul s-a instalat fără probleme. A consumat apă, curent electric, şi-a gătit, a dormit, prejudiciul fiind foarte mare.

În plus, el a şi furat bunuri, precum, scule electrice, motostivuitor, bormaşini, paturi, saltele etc, pe care, cel mai probabil, le-a vândut. Ciudat este, însă, faptul, cum de proprietara imobilului nu şi-a dat seama că locuieşte cineva acolo având în vedere că lunar se consumau curent electric dar şi apă. Cert este că, în urma cercetărilor, Daniel Iuga a fost prins şi a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avea un motostivuitor la care se inchina!
0
0
ba ,stati putin ,adica femeia aia avea in casa de vacanta "motostivuitor"?
3
0
Nu cumva era Ciusca?sau El este deja la puscarie,PE viata?asta nu merita nici la puscarie,trebuie dus la munca grea,scos piatra de la cariera,CA nu a muncit nici macar o zi,nu stie CE e sa muncesti,o scursura a Eforiei,o rusine ptr copiii lui
4
0
Mai e unu in primarie
4
0
Faruk Mutalap , ce faci umbli cu audi a7 prin zapada ? pe unde te duci lasi pozitia aprinsa, vrei sa pari mai interesant ciobanule? Vrei sa fii vazut ... chiria la miraj cand mi-o platesti? Acolo iti tii fetitele?
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272