REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cum s-a afișat Jador cu Berna, fosta logodnică a lui Philip Albu , după a fost atacat la Gala RXF: „I-ai dat mințile peste cap”

Cum s-a afișat Jador cu Berna, fosta logodnică a lui Philip Albu , după a fost atacat la Gala RXF: „I-ai dat mințile peste cap”

Valentina CAMARA 25 februarie 2023 | 00:00 571

Gala RXF, unde Bogdan Mocanu și Vicenzo Final Boss s-au luptat pentru victorie, a fost și locul unde Jador a fost la un pas de a se lua la bătaie cu Philip Albu.

Cum s-a afisat Jador cu Berna, fosta logodnica a lui Philip Albu , dupa a fost atacat la Gala RXF: „I-ai dat mintile peste cap”

Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au tot tachinat de-a lungul timpului, dar acum, din neant, Philip Albu a trecut la fapte.

Jador, atac subtil la adresa lui Philip Albu

Fostul logodnic al Bernei a sărit la Jador, moment în care, după ce au fost despărțiți de cei din jur, manelistul a chemat Poliția, ba chiar a și ajuns la secție pentru a depune plângere împotriva lui Philip.

Cântărețul susținea atunci că nu-și dorește să ajungă în mijlocul unor astfel de situații, dar și că vrea pază, pentru că dușmanul lui ar face parte din niște clanuri.

Și, deși nu vrea luptă fizică, acum, la câteva zile distanță, Jador a deschis un alt fel de război cu Philip Albu, în mediul online. Acolo, cântărețul a publicat acum un scurt pasaj dintr-o melodie la care lucrează, însă a avut grijă ca pe fundal să fie o fotografie cu el și Berna, în care se lasă pupat de blondină.

Postarea sa vine, cel mai probabil, ca o înțepătură pentru dușmanului lui, pentru că este cunoscut faptul că Philip și Berna au avut o relație tumultuoasă de iubire, iar Jador  și blondina au fost mereu prieteni la cataramă, deși s-a tot zvonit că, de fapt, între ei ar fi fost mult mai mult de atât.

Astfel că acum, deși el spune că postarea a fost doar ca să vadă reacția oamenilor, dacă vor ca el să lanseze melodia de pe fundal, cei din online au prins imediat ideea și au reacționat în secțiunea de comentarii, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468