REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

CUM s-a APĂRAT un SCANDALAGIU în INSTANȚĂ: Dom’le, eu sunt ANALFABET!

CUM s-a APĂRAT un SCANDALAGIU în INSTANȚĂ: Dom’le, eu sunt ANALFABET!

Replica API 26 octombrie 2021 | 12:05 1342

Nu are voie să se apropie de fosta concubină și de fiul minor pe o perioadă de 6 luni. Este vorba despre faptul că Florin Lăcătuș a devenit violent, recurgând la violențe fizice și psihice față de femeia cu care are 5 copii. Ea spune că totul se rezumă la faptul că el are altă femeie și că vrea să pună mâna pe casă. De cealaltă parte, Florin a spus, în fața magistraților, că este analfabet și nu prea știe să vorbească, dar că spune adevărul.

”Am venit acasă pe data de 17 spre 18 și am ajuns la locuința mea, între care am intrat în curte și individul ăsta m-a înjurat, m-a luat la bătaie, m-a tras de păr, mi-a dat cu pumnii în cap, m-a împins și am căzut afară pe ciment în curte, dintre care a fugit în spate să mai ia un obiect să îmi dea în cap să mă omoare de tot. El vrea cu orice preț să vândă casa, să îl pun pe actele casei, dintre care el are o altă concubină în Spania și acea concubină îl îndrumă la toate faptele urâte pe care le face. El m-a lăsat cu 5 copii. A luat aur din casă, a luat banii și a plecat la femei și a mâncat banii cu ele, dintre care pe noi ne lăsa și fără pâine în casă”, a spus concubina în fața instanței.

Instanța: Au mai existat și alte fapte de violență?

Reclamanta: „Da, au existat tot timpul acte de violență, injurii, amenințări. Acum chiar în fața polițiștilor de aici m-a amenințat că mă omoară, că bagă cuțitul în mine, dintre care mi-e și frică să mai ies afară de aici. Este foarte violent și fizic și verbal. Eu cu acest individ nu mai pot să mai stau, eu vreau să se facă lege. Eu vreau să se facă lege în acest caz.”

Pârâtul a intervenit și s-a apărat: ”Eu sunt analfabet, nu știu să vorbesc așa de bine, dar ceea ce vorbesc, vorbesc adevărul. Și lucrurile nu stau așa cum crede d-na. Am cinci copii cu ea, trăiesc de 24 ani cu ea. Mai avem un copil, care pur și simplu este luat forțat, e în Belgia de 5 ani. Din cauză la copilul ală au venit discuțiile și problemele, de i-o făcut pașaport fals…”

Totul a fost dezbătut la Judecătoria Constanța pe 22 octombrie, atunci când magistrații au decis să elibereze ordinul de protecție.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu fi trist ,analfabeti sunt si unii cu doctorate....
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272