REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cum s-a combinat Victor Slav cu Raluca Bombardiera. A renunțat la relația pe care o avea de dragul lui

Cum s-a combinat Victor Slav cu Raluca Bombardiera. A renunțat la relația pe care o avea de dragul lui

Replica API 12 ianuarie 2019 | 00:00 590

Victor Slav

Ies la iveală detalii despre cum a început relația dintre prezentatorul de televiziune Victor Slav și actuala sa iubită, Raluca Bombardiera. Prezentatorul de televiziune Victor Slav are o relație cu Raluca Silea, o brunetă care este cunoscută în lumea showbiz-ul autohton drept Bombardiera. După ce s-a aflat despre povestea lor de dragoste, Victor Slav a făcut declarații despre relația cu Raluca, cea alături de care a petrecut sărbătorile de iarnă și cu care a fost în vacanță la Budapesta. Despre cum s-au cunoscut Victor Slav și Raluca Bombardiera se știu puține lucruri.

Relația lor lor a început în vara anului trecut, când Raluca se afla la o piscină. „Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru revista VIVA! Raluca chiar își dorește un copil cu Victor Slav.

„Raluca are 27 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect”, a mai afirmat aceeași sursă.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
i se spune bombardiera ca o faceau baieti posta in tineretile ei !!!
5
0
S ar fi combinat si cu un pui fiert sa l futa la ce foame are in el,e bolnav de ego ceva de speriat...asta cand se masturbeaza sta cu poza lui in mana
5
1
spune...bpmbardiera???pe cine a bombardat,si cu ce???
6
0
Sa o iei pa una din p lu altu asta da treaba
4
0
apoi zice ca o bate in gura.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272