REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cum s-au deghizat Bianca Drăgușanu și Ema Uta de Halloween?

Cum s-au deghizat Bianca Drăgușanu și Ema Uta de Halloween?

A.F. 2 noiembrie 2022 | 00:00 753

Bianca Drăgușanu și Ema Uta, două dintre cele mai sexy vedete din showbizul românesc, n-au dezamăgit deloc atunci când și-au ales costumele de Halloween. Putem spune că blondele chiar au ridicat nivelul cu ocazia acestei sărbători. Cele două vedete au făcut spectacol! Cine a avut o apariție mai provocatoare: Bianca sau Ema? Hai să vedem ipostazele care au încins atmosfera în mediul online.

Ema Uta, Bianca Drăguşanu

Vedetele din România n-au ratat șansa de a se costuma pentru petrecerile organizate de Halloween. Cu siguranță, Bianca Drăgușanu și Ema au avut cele mai răvășitoare apariții. Divele și-au surprins fanii cu alegerile personajelor.

Oprim suspansul și vă spunem că Bianca Drăgușanu s-a costumat în personajul Harley Quinn, interpretat recent de superba Margot Robbie în filmul „Suicide Squad”.

Bianca Drăgușanu, apariție electrizantă de Halloween

Bianca Drăgușanu și-a etalat costumul... și formele într-un club de fițe din București, unde a fost organizată o mega petrecere de Halloween.

Blonda a postat imaginile provocatoare pe contul ei de Instagram. Totodată, vedeta a pus și un clip în care imită din plin comportamentul „sărit de pe fix” al personajului din benzile desenate DC Comics, care a fost adus la viață de Margot Robbie în două filme lansate în 2016 și 2021.

Ema Uta nu s-a lăsat mai prejos!. A provocat o „furtună” de Halloween

Nici Ema Uta n-a dezamăgit. După ce la mijlocul lunii a ales să mai dea o șansă iubirii cu Alex Bodi, fugind într-o vacanță exotică în insulele Seychelles, blondina a făcut show de Halloween.

Vedeta a postat o imagine pe contul de Instagram, în care apare în costumul lui Storm - personaj fictiv din benzile desenate Marvel Comics.

Ema Uta n-a intrat încă în echipa X Men, dar cu siguranță a creat o „furtună” pe internet. Imaginea de Hallowen cu personajul Storm (interpretat în trecut de actrița Halle Berry) a primit peste 18.000 de aprecieri în doar câteva ore.

Așadar, cine s-a costumat mai bine: Bianca sau Ema Uta? Ce alegeți: Harley Quinn sau Storm?

Bianca Drăgușanu sau Ema Uta?

Pentru Bianca, petrecerea de Halloween a venit ca o gură de oxigen. Vedeta a fost devastată de durere, după ce medicul Călin Doboș, cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor, s-a stins din viață miercuri, 26 octombrie, în urma unui tragic accident de motocicletă.

„A murit Doboș, nu-mi vine să cred, era prietenul, meu sunt terminată, efectiv nu-mi vine să cred. Este îngrozitor. Nu pot să cred așa ceva, nu-mi revin, e ceva ce nu vrei să se întâmple. Are un băiat, familia e distrusă, nimeni nu se aștepta, e o tragedie.”, a declarat Bianca Drăgușanu, scrie Click!. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gopo,c***e le cunoaste toata lumea.fetele se deghizeaza ca sa nU mai fie cunoscute...
3
0
s-au dechizat in currve
4
0
s-a deghizat in...plastic.
6
0
bianca s.a deghizat in fata cuminte.c urva o recunostea toata lumea,inclusiv duhurile!
5
0
Nu trebuia sa mascheze deloc se speria si Dracula de ele asa cum au ajuns.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272