REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CUM s-au SPART în FIGURI bucureștenii la CLUBURILE de FIȚE din MAMAIA! VIDEO

CUM s-au SPART în FIGURI bucureștenii la CLUBURILE de FIȚE din MAMAIA! VIDEO

Replica API 1 iulie 2020 | 10:25 12912

S-a dat startul la distracție pe litoral! Plajele din Mamaia au fost pline ochi, în weekend, mai ales cele de fițe, din zona de nord a stațiunii, astfel încât sâmbătă, 27 iunie, toate șezlongurile erau rezervate. Prețurile sunt destul de piperate, un șezlong constând chiar și 70 de lei, pe când un pat ajunge la peste 100 de lei. Însă, zona este preferata vedetelor, recent fiind prezente Elena Udrea, Alexandra Stan sau Deea de la Insula Iubirii.Totodată, cluburile au ”duduit” pe timp de noapte.

Zonă preferată de vedete

Plajele din Mamaia sunt la mare căutare, mai ales printre vedetele din România. Astfel, Elena Udrea și-a petrecut weekendul, alături de soț și copil, în nordul stațiunii, fiind cazată într-un apartament amplasat chiar pe malul mării, vizavi de hotelurile Opera și Nyota, cel din urmă aparținându-i lui Iustin Roman, fost consilier local. Aceasta a făcut fotografii pe plajele din zonă. Tot în week-end, pe plajele din zona cluburilor a fost prezentă și Alexandra Stan, dar și Deea Ienciu de la Insula Iubirii. Săptămâna trecută, în aceeași zonă a petrecut și Bianca Drăgușanu.

SCORURILE te BAGĂ în FALIMENT! Ce spun turiștii

Una dintre plajele situate în zona cluburilor de fițe este Asylum Beach, una dintre preferatele vedetelor. Potrivit turiștilor, vineri, 26 iunie, un șezlong costa 50 de lei, iar un pat 100.

”O apă la 0,75 a costat 20 de lei, dar era Badoit. 100 de grame din peștele casei (biban de mare) era 28 de lei și am plătit pentru o bucată: 200 de lei. Prețurile sunt extrem de mari, însă condițiile bune. Angajații atenți, băuturile ți le aduc în frapieră, cu gheață. Dar, a fost dezamăgitor în dimineața de sâmbătă, când am ajuns acolo și ni s-a spus că nu mai sunt locuri libere. De ce? Pentru că erau rezervate toate șezlongurile. Atunci le-am spus: ok, noi am fost și ieri, de ce nu ni s-a spus că a doua zi este cu rezervare? Dacă eram informați, știam să acționăm în consecință. Nu au știut cum să răspundă...”, a declarat, pentru Replica, un turist care s-a aflat în pe litoralul constănțean la finele săptămânii trecute.

zona fără șezlonguri

Acesta a mers, ulterior, la o altă plajă din zonă, unde prețurile erau circa la fel, însă, potrivit acestuia, condițiile mai proaste.

Video:

200 lei scoți din buzunar pentru 10 minute cu skyjetul

Tot în zona de nord a stațiunii Mamaia, skyjeturile sunt la ele acasă. Astfel, pentru 10 minute trebuie să scoți din buzunar 200 de lei, iar pentru jumătate de oră – 400 de lei.

Totodată, dacă skyjetul se răstoarnă și vine un angajat pentru a-l repune pe poziție, taxa este de 400 de lei.

Video:

CLUBURILE au DUDUIT în week-end

Nici la lăsarea serii, stațiunea nu a fost mai puțin animată. Cluburile amplasate în aer liber au ”intrat în funcțiune”, tinerii, și nu numai, fiind prezenți la ”datorie”. Astfel muzica și motoarele bolizilor au făcut echipă bună.

Mașini de FIȚE

De asemenea, menționăm că, în zona respectivă, în fața hotelurilor și blocurilor de apartamente, au fost parcate numai ”bijuterii” de mașini.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
confirm ce spune numai lesinati de foame care tanjesc dupa ce nu au.
0
0
Absolut toate comentariile anterioare fara nicio exceptie sunt facute de frustrati saraci, slugi, care in viata lor nu o sa-si permita mai mult de Eforie Sud, sindicalisti care halesc tot ce pot de la all inclusive si care stau pe plaja in prima zi de se inrosesc ca racii si isi dau mafiotii cu cremuta! muepnl statiacasa oricum voi o sa muriti de foame si nu de covid !
0
2
Am citit un comntariu cum ca un om cinstit nu isi poate permite... Ba da, contrazic, sunt oameni care au afaceri de succes, acum.. daca altii au ales varianta mai usoara, si nu judec, de a se angaja la o companie si sa se multumeasca cu acel salariu, nu trebuie sa judece alti oameni, care au incercat si au reusit sa dezvolte un business chiar de la 0...pana la urma sunt banii lor si fac ce vor cu ei... Iar riscul unei boli este oricum la fel ca intr un magazin sau o piata.. Haideti sa nu mai judecam si sa fim hateri.... Iar masini.. Cine are sa ia.. Ceilalti.. Sa incerce sa faca si ei mai mult
6
1
Vorbestee dusmaniaa din voi ha ha
3
0
Beau ca porcii si polimilitia nu-i vede, asa e ordinul, spaga merge sus de tot, si accidentele curg pe banda rulanta cu whisky la bord in tara tuturor posibilitatilor, nu-i asa Iohannis, Orban ?
9
2
Locul preferat al chatistelor si al pestilor din romania.. munca nobileaza fraierii dupa spusele lor
7
2
dupa ce o sa dea coltul de la covid o sa scoatem masinile alea la licitatie cu preturi de logan pentru amatori
4
5
de capitala!!!cei mai imputiti din romania!!!
10
3
sa vina ,sa le ia banii la fraieri ,
5
3
bmw seria 5, pachet m, la 40 000 eur nu e masina de fite....replica pulii
11
1
Toti propietarii de opel sa o fwtem pe mata
8
3
in loc sa ziceti mersi ca toti al-de astia, hoti, pramatii, drogati sau cum mai sunt se aduna intr-un singur loc si voi aveti tooot restul litoralului sa mergeti linistiti pe nisip sau pe un sezlong de 25 de lei, pe voi va doare capul de banii si figurile lor. da-o naibii de capra a vecinului, vezi-ti de oaia ta acolo si fii fericit si impacat cu ce ai!
12
6
cititi spovedaniile lui rizea. si o sa vedeti cum se fac bani.
10
1
Trebuie sa fii retardat mintal sa te inghesui pe plajele din cloaca numita Mamaia si sa mai dai si o caruta de bani pentru asta!
18
0
Si peste o saptamana sunt clienti fideli la infectioase.Cu branula si unii mai norocosi cu ventilator la cap.
12
1
Mai bine merg in Tenerife cu banii astia.
11
1
Ce rau o duc. Abia asteptau sa se ridice restrictiile. Cum ar fi sa traiasca si ei dintr-un salariu ca al nostru ?
13
1
Morala acestui articol de kkt, trebuie sa fi hotz sau curva, ca sa ai parte de astfel de conditii. Un om cinstit nu isi poate permite asa ceva. E normal ca un infractor fugit din tara tocmai ca sa nu fie bagat in inchisoare, sa stea bine mersi cu plua la soare pe sezlong cu 70 de lei? In Romanika, se poate. Asa ca, trageti voi concluziile. Bafta la examene.
29
1
Mamaia Nord este pana la hotel Caraiman,dupa aceia vine Mamaia sat unde s-au construit f.multe blocuri.In fiecare saptamana vin miticii din capitala.Raiul drogurilor;beizadelelor,cei care sunt angajati la stat,politicienii,etc.
24
2
Daca banii sunt obtinuti pe cai ilicite poti sa arunci in stinga si dreapta si sa-ti permiti orice.
26
1
Rog proprietarii de Opel sa paraseasca aceasta pagina web.
5
15
atentie bouari,dacavretiliniste Nu va cazati linga drogati! cine se pune cu banii facuti,adica furati de udrea,si produsi de catre deea si alte maimute producatoare? eu zic sa lasati plajele alea maimutelor drogate si tatuate,babuinilor tigani barbosi si jegosi!
21
1
... In care vin toate muistele si toti pitziponcii din Bucuresti si unde prostii cu bani multi au cumparat apartamente in blocuri construite de mafioti ! 5 drogati pe metrul patrat !
28
0
Trebuie sa fii idiot sa dai 70 de lei ca sa stai pe un plastic cand ai atata nisip dar nu e de mirare cand vezi ca ei saracii nu s-au spalat de o saptamana insa nu merg la plaja decat cu masina....altfel nu ar sti nimeni ce masina au ei! Mai mult de jumate din ei sunt niste cocliti care in particular se caciulesc pentru 30 de lei la cazare iar cand pleaca iau si sapunul si hartia igienica, domni si doamne
38
3
Muzica tu-tzi tu-tzi si tigaile cocalarilor au poluat atmosfera. O adunatura de idioti intre betoane si sandramale de prost gust.
42
2
sigur e agent imobiliar ca altfel nu imi explic actiunea lui de 3lei jumate
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614