REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum să folosești corect o stație de călcat pentru rezultate rapide

Cum să folosești corect o stație de călcat pentru rezultate rapide

Replica API 30 octombrie 2019 | 00:06 1445

Călcatul hainelor cu ajutorul unei stații de călcat va face întregul proces mult mai ușor și mai rapid. Deși nimănui nu îi place să calce haine, o stație de călcat va deveni rapid cel mai bun prieten chiar și al celui mai aprig dușman al călcatului, deoarece călcatul va fi mai distractiv, dar și întregul proces va fi mult mai rapid.

Aceste stații de călcat sunt tot fiare de călcat, dar care vor netezi cutele mai repede și vor face călcatul mai rapid. În folosirea unei stații de călcat trebuie să ții cont de anumite lucruri importante, pe care le vom sublinia în rândurile de mai jos.

1. Nu poți folosi aburul pentru orice

Fii atent la ce calci, deoarece nu poți folosi aburul pentru orice. Aburul ar putea ajunge să provoace vătămarea unor materiale delicate, cum ar fi mătasea sau alte materiale de acest tip. Este important să citești etichetele fiecărui articol vestimentar pentru a afla la ce temperatură poți călca hainele. Este de asemenea important să afli dacă poți folosi sau nu abur.

Eticheta de îngrijire te va ajuta să determini dacă este potrivită sau nu călcarea cu aburi. Acest lucru nu este întotdeauna potrivit pentru orice, așa că trebuie să fii foarte atent.

2. Asigură-te că există o mulțime de apă

Trebuie să te asiguri că există o mulțime de apă în rezervorul stației de călcat. Dacă nu există suficientă apă în compartimentul special destinat acestui lucru, atunci funcția abur nu va funcționa chiar dacă este pornită. Acest lucru ar putea sfârși, de asemenea, prin a face rău stației de călcat, dacă nu ești atent. Va trebui să te asiguri întotdeauna că este multă apă în rezervor.

3. Folosește o masă de călcat bună

De asemenea, asigură-te că calci hainele pe o masă de călcat de bună calitate. Dacă masa de călcat este de o calitate slabă, acest lucru va determina aburul să scape prin partea de jos a mesei de călcat fără a face nimic hainelor tale. De asemenea, acest lucru va determina apa să se condenseze și să se scurgă din partea de jos a mesei de călcat.

4. Calcă cu atenție

Unele stații de călcat produc aburi extrem de fierbinți și în cantități foarte mari. Trebuie să fii atent să nu te arzi nu doar cu fierul în sine, ci și cu aburul care iese din stația de călcat. Fii foarte atent să eviți acest lucru.

5. Calcă încet

Nu te grăbi atunci când calci hainele pentru că, dacă o faci, vei constata că aceasta nu va produce cele mai bune rezultate. Trebuie să calci hainele încet și să le reașezi încontinuu, astfel încât fiecare cută să fie eliminată.

6. Curățarea unei stații de călcat

De-a lungul timpului, interiorul unei stații de călcat va acumula reziduuri. Acesta este un rezultat al calcarului și nu poate fi evitat. Ar trebui să cureți stația de călcat periodic folosind oțet pentru a scăpa de calcar și pentru a îmbunătăți sănătatea unei stații de călcat. Acest lucru va face ca funcția de abur să funcționeze mult mai bine și vei constata că nu vor exista blocaje.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pacat, asa articol incitant sa nu fie semnat... Are sanse la Pullitzer.
1
0
Vai de steaua voastra si jurnalismul vostru de doi lei !
3
0
reclama sub acoperire ca nu se platesc taxe probabil
4
0
ati innebunit?!?!!?
7
0
asta da articol de ziar! subiect de interes national chiar...
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367