REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cum să îți faci adidașii Converse mai confortabili

Cum să îți faci adidașii Converse mai confortabili

Replica API 27 noiembrie 2020 | 23:00 1624

O pereche de adidași Converși este întotdeauna o idee bună pentru a te simți atât la modă, cât și confortabil. Cu toate acestea, o plimbare lungă poate să nu fie întotdeauna cea mai bună idee într-o pereche de Converși.

Converșii au fost făcuți inițial să fie folosiți drept încălțăminte sport confortabilă. Cu toate acestea, de-a lungul vremii, converșii au devenit mult mai mult decât o simplă pereche de adidași. Ei sunt acum o încălțăminte de tip statement și îți pot defini major stilul.

Converșii sunt o încălțăminte extrem de ușoară și respirabilă, în care piciorul se poate simți extrem de bine. Totuși, acest lucru este valabil doar pe distanțe scurte. Datorită tălpii drepte de cauciuc, s-ar putea să nu te simți bine purtând Converși la o plimbare mai lungă.

Din fericire, există o serie de lucruri pe care poți să le faci pentru a-ți face perechea de Converși preferați mai confortabilă, astfel încât să îi porți purta pentru a străbate orașe în timpul unui city break,

Așadar, dacă te-ai întrebat întotdeauna cum să-ți faci Converșii mai confortabili, astfel încât să poți trăi în ei, iată câteva lucruri.

Aceste câteva sfaturi simple vor face ca Converșii tăi să fie cei mai confortabili pantofi pe care îi deții.

Cum să faci o pereche de Converși mai confortabili

Slăbește șireturile

Slăbește șireturile Converșilor tăi până la capăt. Poate nu realizezi asta, dar slăbirea lor doar în partea de sus nu va face mare lucru. Petrece puțin timp să slăbești șireturile începând de la partea de jos și lasă-ți mai mult loc în pantofi.

Șosete noi

Actualizează-ți șosetele. Poate în cele din urmă vei ajunge să nu mai porți șosete cu Converși, dar la început ar trebui să porți șosete. Alege o pereche de șosete noi, confortabile. Ai grijă totuși cât de scurte vor fi, pentru ca șosetele să nu îți alunece în pantof.

Spală-i

Spală-ți Converșii! Țesătura de pe Converși poate fi puțin rigidă și, până când va ajunge să se lase, după o purtare adevărată, poate dura o vreme. Așadar, grăbește procesul trecând Converșii printr-o spălare pentru a înmuia puțin materialul.

Adaugă tălpici

Tălpicii sunt o soluție la îndemână pentru absolut orice tip de încălțăminte, cu atât mai mult o pereche de Converși. O pereche de tălpici aplicați pe interiorul tălpii unor Converși se vor adapta tălpii tale, vor atenua din șocul călcatului și vor face asfaltul să pară mai moale. Nici nu îți vei da seama că ești încălțat.

Cum să ai grijă în mod adecvat de Converșii tăi

Poartă șosete de bună calitate. Vor absorbi transpirația, prelungind astfel viața Converșilor. Șosetele bune te ajută, de asemenea, să îți păstrezi picioarele în stare adecvată.

Slăbește șireturile până la capăt după purtare.

Deschide adidașii și păstrează-i într-un loc bine ventilat, la temperatura normală.

Produsele care conțin petrol vor deteriora cauciucul și nu ar trebui să intre în contact cu pantoful.

Cum să îți cureți Converșii

Nu utiliza un înălbitor sau orice compus de spălare care conține un agent de înălbire, deoarece va reduce rezistența la tracțiune a țesăturii.

Este perfect sigur să folosești o soluție ușoară de săpun și apă pentru a spăla murdăria de pe Converși și, în același timp, de a reduce efectul absorbției transpirației. Nu pune adidașii Converși în mașina de spălat. Acest lucru nu este recomandat de compania Converse, deoarece procesul va dilua culoarea pânzei, în special culorile luminoase și întunecate. Curățarea de mână cu o cârpă umedă este metoda perfectă.

După spălarea cu apă, o pereche de Converși trebuie uscați la temperatura normală, departe de căldură excesivă, cum ar fi sobe sau conducte de abur. Nu usca pantofii în uscătoarele automate.

Un nou agent de curățare, Star Cleaner, este recomandat pentru a curăța și restabili culoarea unor Converși.

Un burete umed sau o cârpă de curățat cu puțin săpun poate curăța rapid murdăria sau scurgerile minore de pe vârfurile adidașilor sau de pe marginea de cauciuc a Converșilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat de cretini sunteti.ce urmeza?cum sa nu iti mai intre budigaii in cur?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102