REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum să-ţi maximizezi câştigurile la pariuri

Cum să-ţi maximizezi câştigurile la pariuri

Replica API 26 ianuarie 2018 | 00:21 376

Pariurile sportive au tot mai multi fani in tara noastra, dovada fiind interesul general pentru acest subiect in media, mai ales online. De asemenea, este simplu de observat cat de multe agentii de pariuri sportive exista in orice oras mare, in orice cartier, chiar si una langa alta in spatiile comerciale. Cei pasionati de sport sunt de obicei pasionati si de pariuri sportive, dorind sa traiasca intens actiunea evenimentelor pe care le urmaresc. Mai departe, evident ca se doreste obtinerea de castiguri cat mai mari, chiar daca jocul la pariuri sportive trebuie vazut pur si simplu ca o forma de divertisment si nu ca o metoda de obtinere de bani.

Strategii, ponturi, castiguri

Exista doua moduri in care se poate paria in tara noastra, ambele 100% legale pentru orice persoane cu varsta de minimum 18 ani. Una este reprezentata de pariurile sportive traditionale (varianta clasica), alta este reprezentata de pariurile sportive online, la distanta. Acest din urma domeniu are cea mai spectaculoasa ascensiune, caci vorbim de o nisa noua, in plina dezvoltare.

Ce inseamna sa pariezi online? Sa-ti faci un cont la una dintre casele de pariuri online si sa joci acolo pe ce evenimente doresti, inclusiv pariuri live. Atentie, piata este reglementata legal, se pot alege doar platformele web (si aplicatiile de mobil) oferite de operatori care detin licenta in tara noastra.

Riscuri mai mari, riscuri mai mici

Mai departe, fiecare jucator isi poate defini propria strategie, propriul stil. Unele persoane cauta sa joace la risc maxim, pentru adrenalina pe masura, alte persoane cauta pariuri "mai sigure", cele cu cote mai mici. Spre exemplu, daca pariezi ca FCSB castiga un meci, este un risc destul de mic, in raport cu statura acestei echipe. In schimb, daca pariezi pe un scor exact, pe un jucator anume care sa marcheze sau pe o anumita desfasurare a meciului (exemplu: oaspetii conduc la pauza, gazdele castiga la final), sansele sunt mult mai mici, iar cota va fi mare - un potential castig insemnat, insa mai rar un scenariu validat de realitate.

Pe internet pot fi gasite multe ponturi utile de pariere, iar dincolo de alegerile pentru biletul zilei exista si ponturi cu privire la bonusuri si promotii. Daca vrei sa-ti maximizezi castigurile, poti paria online si te poti bucura de bonusurile de bun venit oferite de agentii. De asemenea, exista adesea oferte speciale dedicate clientilor, extra beneficii foarte tentante. Unele case de pariuri au introdus si optiunea de inchidere pariu inainte ca toate evenimentele de pe bilet sa fie incheiate.

Bonusuri de bun venit la pariuri online

Cei care deschid un cont nou de client la agentia NetBet au parte de 1500 lei bonus de bun venit. Exista anumiti pasi ce trebuie urmati si bani reali trebuie de asemenea implicati de catre clienti. Valoarea bonusului de start (dar si conditiile) difera de la o casa de pariuri online la alta: 500 de lei la Betano, 250 de lei la Unibet sau 450 de lei la betfair. Foarte atractiva este si oferta sporting bet welcome bonus, ce ofera 100% bonus la prima depunere, in limita a 200 de lei. Agentia este recomandata de una dintre vedetele fotbalului romanesc, Gica Craioveanu, imaginea de brand a companiei.

Daca vrei sa-ti maximizezi castigurile la pariuri sportive, ideal este sa tii cont de toate cele de mai sus, sa faci o analiza proprie a contextului in care se desfasoara evenimentele pe care le iei in vizor, sa te folosesti de ponturi si, nu in ultimul rand, sa profiti de orice oportunitate pe care o ofera chiar agentia de pariuri sportive unde activezi. Trebuie subliniat ca un parior poate juca in acelasi timp la mai multe agentii de pariuri, fie ele online sau offline.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ati facut voi acum cateva zile stire despre dependenta jocurilor de noroc, pacanelelor etc? Replica lu peste prajit
8
0
pariurile creeaza dependenta chiar daca nu castigi , nu aduc castiguri sigure , nu maximizezi decat sansele sa ramai fara salariu. Imbogatiti toti smenarii care si-au deschis case de pariuri.Iti maximizezi castigurile doar daca nu pui la pariuri. Ce reclama jegoasa , cat a platit betano pt reclama asta ?
11
1
Nu paria!Sau fa-ti o agentie de pariuri ,alt mod de a castiga este o iluzie...
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367