REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cum se circulă pe drumurile naționale la primele ore ale dimineții?

Cum se circulă pe drumurile naționale la primele ore ale dimineții?

Andreea VREJOIU 23 noiembrie 2022 | 09:26 372

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Ninge ușor și se circulă în condiții de iarnă pe DN 67C, pe tronsonul Novaci-Rânca, județul Gorj. Nu sunt restricții de circulație.

Este semnalată ceață, vizibilitatea fiind afectată sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Bacău, Botoșani, Buzău, Iași și Suceava.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie și se circulă în condițiile unui carosabil umed, cu vizibilitatea bună, pe majoritatea drumurilor din județele Arad, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Neamț, Olt, Timiș, Vâlcea, Vrancea și în București.

Pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea este semnalată ploaie, carosabilul fiind umed, iar vizibilitatea bună.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești și A3 București-Ploiești se circulă în condițiile unui carosabil parțial uscat, cu vizibilitate bună și fără evenimente rutiere în desfășurare.

Din cauza vântului puternic, au fost sistate manevrele în bara Sulina și în porturile Midia, Constanța Nord și Constanța Sud-Agigea.

,,Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. De asemenea, recomandăm șoferilor ca înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părții carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă și să reducă viteza, folosind frâna de motor.”, transmit reprezentanții Centrului Infotrafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272