REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cum se consolează Bianca Rus după separarea de soț

Cum se consolează Bianca Rus după separarea de soț

Replica API 4 ianuarie 2019 | 00:00 487

Bianca Rus

Anul trecut a fost unul foarte dificil pentru Bianca Rus. Nici bine nu s-a măritat și a ajuns să se separe de soț cu mare scandal. Separată de Antonio, cel care i-a fost partener de viață pentru o scurtă perioadă de timp, Bianca Rus încearcă să-și vadă mai departe de viața ei.

De sărbători, bruneta și-a găsit consolare în casa familiei sale, din Satu Mare. Artista se află în plin proces de divorț cu bărbatul despre care credea că îl va avea alături tot restul vieții. În liniștea locuinței mamei sale s-a fotografiat Bianca Rus și a postat imaginea pe rețelele de socializare. „Acasă la mami în Satu Mare”, a spus ea simplu în dreptul fotografie în care apare în bucătăria luxoasă a mamei sale. În luna mai a anului trecut, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.

În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. La o lună de la nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, lucru pe care bărbatul însă l-a infirmat. La sfârșitul anului trecut, Bianca Rus ar fi fost din nou agresată de Antonio, la magazinul pe care bruneta îl dețiea în zona Iancului din Capitală.

Antonio ar fi mers la magazinul Biancăi pentru a discuta cu aceasta despre divorț, însă lucrurile au degenerat. Bruneta ar fi fost lovită de Antonio, lucru infirmat de acesta.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a revenit la viata de bagaj luxos !
2
0
se pune si in alt salam?daca se consoleaza doar pe fata sau peste tot?
1
0
nu s femei de maritat ...sunt wc uri publice
6
0
Dupa separarea de sot a devenit POSTA !!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212