REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cum se fac drifturi pe bulevardele constănțene, cu girul Poliției Locale! Video

Cum se fac drifturi pe bulevardele constănțene, cu girul Poliției Locale! Video

Virgil STOIAN 10 ianuarie 2023 | 00:00 4952

Un șofer teribilist s-a dat în spectacol în fața polițiștilor locali, profitând de lipsa de reacție a acestora. Astfel, la volanul unui BMW, șoferul a oprit în fața a două mașini ale Poliției Locale puse să blocheze bulevardul Tomis, în zona Miga, și a făcut câteva drifturi. Deranjat probabil de scârțâitul de roți, unul dintre polițiștii locali catadicsește să iasă din mașină pentru a-l apostrofa pe șoferul care poate că îi deranjase siesta binemeritată. Din nefericire pentru polițistul local, șoferul se afla deja la o distanță măricică.


Poliția Locală din Constanța nu și-a creat o imagine prea bună, mai ales în ultima perioadă... reamintim momentul în care au ridicat mașina unei persoane cu dizabilități, făcută dintr-un exces de zel exacerbat. O altă situație ce s-a petrecut recent nu pare să le spele imaginea... din contră.

Parcă pentru a demonstra lentoarea cu care acționează, două echipe ale poliției locale au fost surprinse în timp ce sunt umilite de un șofer, care face drifturi în fața lor fără ca aceștia să aibă vreo reacție. Cu toate că ar fi avut timp să plece în urmărirea mașinii sau măcar să își noteze numărul acesteia, singurul polițist care, cu chiu cu vai, iese din mașină se mulțumește să apostrofeze un „inamic“ deja ajuns la o distanță în care nu îi putea auzi bombănelile.


Și așa, se mai scrie o pagină adăugată la dosarul destul de gros al incompetenței și lehamitei poliției locale Constanța.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sa fi prea inapt sau sa fi redactor la replica care e acelasi lucru ca sa publici o stire cu un eveniment care s a intamplat acum 1 an si ceva :))))
1
0
Articolul vroia sa spuna ca de abia dupa cateva luni au reusit astia sa identifice soferul, dar faptele s-au prescris. Noroc cu ProTV, ca am inteles si eu ceva. Iar militia locala n-ar trebui sa existe, sunt in plus.
4
1
Bai voi ati ramas de la sarbatori sub influenta lui Bachus?! Si anul trecut ati publicat aceelasi articol. Treziti-va fratilor !!!
9
1
Imagini și filmări vechi ba ziariști de kkt.vn lu ala de mai jos...are 2-3 filmarea asta dar voi căutați fapte vechi ca nu aveți ce scrie..politia locala oricum exista degeaba.ultimii ciobanii din cta au fost angajati la pol locala
4
3
Politistul local Olteanu Valeriu este total pe dinafara cu activitatile din oras. La el molozul troneaza de ani de zile fara sa-l deranjeze. Dati-l afara cat mai repede din institutie. Este o calamitate.
3
0
Ala a iesit din masina de frica doar.
6
1
Foarte simplu. Conform noilor prevederi legale se poate identifca conducatorul auto dupa nr de inamtriculare Se face frumos chemare la sediul pol loc. a conducatorului auto. Se poate sanctiona in diferite moduri cum ar fi: deranjare OLP PRIN ZGOMOTE SI LARMA, MURDARIREA CAROSABILULUI. Cam asta e smcheria in Romania dar noi vrem civilizatie ca afara. O sa platesti de te ustura kru smekere, aviz amatorilor.
7
2
Politia Locala trebuie desfiintata ! E SIMPLU !
7
2
alo, primaria, de ce mai platim politia locala atunci?
10
3
Goguleeee pai cei reduși mintali ca tine afirmă sus și tare că polițiștii locali NU au voie să fugă după ei și să opreasca masini. Întrebare: cand mancati rahat si cand spuneti adevarul. Înțelegi si tu Constantine ceva sau nu ?
9
2
Kocalarul de politist in loc sa demareze dupa el , s-a coborat sa-l salute. Mai avea doi litri de carburant in rezervor asa ca a ramas cu buza umflata !
9
6
Dupa ce ca sunt p r o s t i ca noaptea, pulitistii locali mai sunt si cacaciosi!
12
3
de desfiintat! sau ii apara siesta primarului! na, este mare, are si politie in subordine!
8
2
parca de la 11 dec le a dat iar atributii de rutiera, nu?
9
0
Ce dovada mai vreti ca sa va demonstreze ca incaseaza salariile babane, degeaba. Toata admiratia, chiar daca nu sustin astfel de gesturi, soferului teribilist.
14
4
Ar fi luat ei numărul mașinii dacă știau să citească...
17
1
bine ncl-ule
2
1
Astia de la Pulitia Locala in timplul lor liber sunt si ei cocalari
11
3
de la locala cernavoda spune - mai pampalai ca mine zis pocaitul , vilau zis chestorul ,juganaru zis buda-wc ,comandasu zis linge fofo ...etc , nu exista in tota tara .....
6
2
Imi aduc aminte ca la vremea respetiva , tot aici la ziar ,s-a scris ca in urma imaginilor a fost prins de pol rutiera si sanctionat ! Deci , ce incercati sa faceti aici ? Manipulare , cumva !? Instigare spre anarhie ?
18
3
Politia locala nu trebuie sa existe.Primaria, poate infiinta un corp de gardieni publici, daca are de dat sinecuri unor pile. Nu pot exista doua politii.
12
6
O filmare veche ziaristi de 2 lei Daca se uita bine in intersectie sunt alte luminite si la fostul grand e mega image nu sala de jocuri. Dar sa luam o filmare asa de pe net sa o facem stire ce bine este
22
6
Replica va-ti pus pe Politia Locala exact cum s-au pus și ei pe noi cu amenzi ! La mai multe reportaje de genul , poate-i facem sa se ascundă, sa nu ne mai caute prin parcările Marketurilor ! Politia Locala Constanța mai fiți si alături de cetățean, nu numai împotriva lui ! Sa vedeți cand ne punem toti împotriva voastră.
11
9
Pol locală, o gluma a primariei
24
1
Ba da p****i sunteti ma, ce treaba are P Locala cu autoturismele :)) Va bate logica Replia
13
8
Politia Locala nu are VOIE LEGAL sa actioneze ca POLITIA RUTIERA! Repetati dupa mine proastelor: "POLITIA LOCALA...NU...ARE...ATRIBUTII ...DE RU-TI-E-RA!!!" Valabil si pentru imbecilii de mai jos ce au comentat aiurea!
20
13
Ziar de cacao, politia locala nu are in competenta urmarirea masinilor in trafic.
14
16
Daca gaseau o masina veche parcata putin aiurea erau zmei. Daca vad masini puternice sau de lux , se ascund imediat. Fuga de raspundere e spotul lor preferat. Ii antrenaza bine la asta mos teaca.
33
5
Băiatul ala e un băiat foarte liniștit. A spalat 2 ani WC-uri în Anglia pana a reușit sa strângă 200 de euro ca să își aducă un BMW de la groapa de gunoi din Germania așa cum au toți cocălarii din r*mânia.
28
14
Ce m...e le a dat
18
12
romani t i g a n i z a t i. sunt deja majoritari.
26
2
ce putea sa faca? intreb si eu, oricum nu avea voie sa il alerge
19
6
P eoliția de carton înafara de amenzi altceva nu știe mai confiscă verdeață din piață de la bătrâni și cam atât știe Dacă se vrea oraș civilizat se pot pune camere pe străzi și ar pleca sticleții și de la locală și de la circulație trei sferturi
32
4
Bha..ia incetisor....militia se ia de contribualii cinstiti...oamenii care platesc taxe...isi vad de treaba lor...nu comenteaza in fata organului...de baietii astia rai...aia nu e treaba militiei bha...ce-are daca da cu bemveu....e si el om....multumim militiei constantene ca asigura un climat de incredere
31
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272