REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cum se împart posturile de la Prefectura Constanţa şi ce artificiu foloseşte PNL pentru funcţia de prefect

Cum se împart posturile de la Prefectura Constanţa şi ce artificiu foloseşte PNL pentru funcţia de prefect

Replica API 17 decembrie 2019 | 00:00 573

Consilierul George Niculescu va susţine, săptămâna aceasta, concurs la o primărie din judeţ, urmând ca astfel să obţină statutul de funcţionar public. Odată îndeplinită această condiţie, Niculescu poate fi numit prefect al judeţului Constanţa. Liberalii speră ca doar acest statut de funcţionar public să fie de ajuns, deşi există sceptici care arată că, în lege, conform unor modificări recente, este necesară şi vechimea. ”Săptămâna aceasta, domnul Niculescu susţine concursul la o primărie... În afară de postul de prefect, care este al PNL, un post de subprefect a fost negociat de ALDE (pentru Iuliana Voicu – n.r.), iar celălalt post de subprefect rămâne de tranşat în ianuarie. Va fi schimbat şi subprefectul Ali Şenol”, au declarat surse din cadrul conducerii PNL. Cu cine va fi schimbat Ali Şenol? „Postul ar rămâne tot la minorităţi, deşi discuţii au fost şi cu PMP. Vom vedea”, au precizat liberalii.

De precizat că şi la momentul discuţiilor pe seama numirii lui Dumitru Jeacă pe postul de prefect (în prezent fost prefect) a fost folosită aceeaşi soluţie pentru ca el să obţină statutul de funcţionar public. Cu puţin timp înainte de numire, el s-a angajat la Primăria Medgidia.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un putoi acest Niculescu. In afara de fumat si baut cafele la sediul PNL si PDL altceva n a facut. Scuze, mai umbla si prin cluburi. Nu are experienta pt aceasta functie, insa a platit bine socrul lui, ca doar e maritat la Bucovala! Jenanta desemnarea lui de catre PNL Constanta. Dragomir Gheorghe a incasat iar comisionul, omul vinde organizatii, functii. La un moment dat DNA il va umfla!
0
0
Pai asta nu e hotie, acum da concurs, pai de unde stim noi ca nu-i aranjat, si pe urma uns prefect.Astia sant si hoti dar cel mai rau e ca sant prosti gramada. Si prostia UCIDE mai rau ca si coruptia.
0
0
Bai Cipane, esti prost ca noaptea. Omul e roman din mosi stramosi
3
0
Schimba un cipan cu un cipan.Tot aia.
1
3
Mihai Sorin suna la usa ISJ. Deschide Codreanu Alina si spune: Buna ziua, ce doriti? Fraierul raspunde: Buna, sunt Sorin si am venit s-o sug. Condreanu intreaba: S-O CE? Fraierul raspunde: SORIN!
0
0
Romania ne imparte in clanuri. Clanul PSD, clanul PNL, etc. si altii. Aveti eticheta cetateni romani.
0
0
Niculescu nu este ginerele lui Nic. Bucovala .Enache Bucovala este socrul lui
1
1
Punetil ma si pe Maran Ciciu pe undeva. Cum care Marian? Ala de il punea ALDE director la spitalul CFR si in consiliul de administratie la CET Palas. Mare talent politic. ce daca a fost frizer.
2
0
ciolane , bune ca doar asta urmarim!
4
0
Pepiniera de viitori Prefecti ! Prefecti parati, astia sunt prefecti ?
7
0
Nu v-am zis eu ca rezolv tot ?!?
8
3
Mare rusine PNL! Urat foarte urat!
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272