REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cum se pregătește Făgădău pentru alegerile locale

Cum se pregătește Făgădău pentru alegerile locale

Replica API 30 aprilie 2020 | 13:53 2270

Alegerile locale au fost amânate din pricina coronavirusului, însă Primăria Constanța deja a demarat o acțiune pentru achiziționarea a 210 urne de vot, pentru secțiile din municipiu. Valoarea estimată este de peste 74.000 lei.

Primăria municipiului Constanța a publicat un anunț pentru o nouă achiziție directă, denumirea acesteia fiind „Achiziția de urne de vot pentru secțiile de votare necesare Primăriei municipiului Constanța”. Criteriul de atribuire este – prețul cel mai scăzut iar valoarea estimată este de 73.500 Lei fără TVA.

Așadar, se vor achiziționa un număr de 210 urne cu dimensiunea de 55x55x90 cm. Urnele vor fi confecționate la dimensiunile solicitate, cu cadru de inox sau aluminiu îmbrăcate în policarbonat (plexiglas) opac (colorat), cu capac detașabil, prevăzute cu fantă pentru introducerea buletinului de vot și orificii pentru aplicarea sigilului.

Condițiile impuse de Primăria Constanța

Transportul produselor trebuie să fie asigurat și suportat de către ofertant până la sediul beneficiarului. Ofertantul va trebui să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului de achiziție publică, prin prezentarea certificatului constatator (copie lizibilă ce poartă mențiunea conform cu originalul) emis de Registrul Național al Registrului Comerțului sau, pentru persoanele juridice străine, documente echivalente, emise în conformitate cu legislația aplicabilă în țara de rezidență, prin care se dovedește forma de înregistrare ca persoană fizică/juridică (copie lizibilă cu mentiunea conform cu originalul). Oferta va fi întocmită în conformitate cu cerințele, astfel încât informațiile din oferta depusă să permită identificarea cu ușurință a corespondenței cu toate cerințele și specificațiile din caietul de sarcini.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta pe adresa de e-mail: andreea.apostol@primaria-constanta.ro până la data de 06.05.2020.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pregatea Faga aka "The alive Groom " de data asta, sa isi retraga canditatura la insistentele mamei care tocmai ce refuzase 'jdemii de buletine de vot ce-i fusesera inmanate de Klaus Iohannis sa fraudeze votul in favoarea fiului si sa nu mai spuna nimanui despre asta!Cadru final: Apus el si mama cu 2 valize din piele Louis Vuitton ramase de la Lizeta cu niste dovezi despre TRIO BALAMUC in drum spre DNA,la denunt de buna-voie,in mana Ginerelui Viu se aflau 2 bilete de Sovata si 18 bonuri de masa si o scrisoare catre noul canditat:"Am fost cinstit si am recladit si ca un caine sunt gonit!"
3
1
un nemernic de primar, un jegos mincinos. unde sunt cele 4 parcari etajate si una subterana, promise in 2016? unde este sala polivalenta cu 5000 de locuri promisa in 2016? unde este pasarela de la cora, promisa in 2016? unde sunt pietele modernizate, promise in 2016? un primar mincinos. sa nu mai ajunga primar. niciodata n-am fost atat de inversunat si n-am auzit niciodata atatea minciuni intro singura campanie alectorala.
2
2
sugi pula!!!
3
2
Incredibil, dar adevarat! Primarul Dezastru loveste din nou! Cand credeam ca papitoiul s-a culcat, in sfarsit, apare cu un nou look si cu mizerii ciobanesti! Bai animalule, crezi ca ne pacalesti daca scoti in fata urnele? Tunul important il dai cu blocurile de pe faleza orasului! O sa platesti, mai nenorocitule! Crezi ca esti invincibil si ne iei fata cu prostii? Vedem ce faci, de fapt, in spate. Mars la stana, bai ciobane!
3
2
Sunt scumpe,vin pline cu voturi pt.Fagadau!
10
3
de fapt erau 200 de urne dar am mai pus 10 pentru mama
14
3
ma da urbea asta nu-i chiar saraca daca are atatia bani sa se cace pe el cu urne de 74000lei
11
2
Politician fara personalitate, fara orientare, arrogant, fara o viziune clara asupra a ceea ce trebuie facut in Constanta, fara realizari in mandatul sau. NOI PUTEM SA ALEGEM PE CINE VREM SA NE CONDUCA.
15
2
Degeaba cumperi urne, netrebnicule.Putinele voturi pe care le vei lua, intrau si in urnele veci.Mai trafi un ultim tun???
13
1
multa muie Psd-ului
14
3
Care alegeri ba? Dar cu urnele vechi ce faceti? Futu-va-n...
14
2
trebuesc facute din mahon negru , placate la intrare cu svaroski,electronice cu senzori pe retina alegatorului!
13
2
De ce? Alea vechi nu mai sunt bune?
14
2
Sa le faci mai mari 10 cm zau daca intra caramida direct e buna, sa bage doamnele 20voturi odata....
10
2
Doar in Romania lui Ion Iliescu putea acest travestit rujat sa ajunga sa fie platit din bani publici. Din ce hazna a mai aparut si asta, pe cine reprezinta pana la urma sau ce-l recomanda sa fie primar? Isi pune cineva intrebarile acestea? Este normal sa auzi despre o persoana abia atunci cand ajunge sa fie deja primar? Ce a facut asta inainte si cu ce se ocupa? Cred ca 99 la suta dintre constanteni nu pot raspunde la aceasta intrebare de bun simt. Rusine, du-te acasa gainarule!
11
2
Fagadau sa-si ia adio de la primarie. Cei de la primarie cer banii pe subventia la caldura din 2013 si avocatii din primarie au modificat anii pentru subventia din 2013 punad anii 2014-2015.Nu puteai primi ajutor de caldura fara sa te verifice.Scrie in toate documentele de la Radet,Primarie din anul 2013,erai verificat in baza de date masina,bani,venituri, tot stiau SPIT,ANAF,AJOFM etc. Cine a luat restul de 75% din subventie? Mii de oameni facuti mincinosi si hoti. Le-a iesit lipsa in gestiune si acum au nenorocit mii de oameni.Am luat subventie legal conform HCL din 2013.
11
2
Da urnele de la ultimele alegeri, alea din noiembrie 2019, ce cusur au? Sunt la fel cu astea pe care vor sa le cumpere acum. Bani irositi si o modalitate de a-si mai trage niste spagi pe banii contribuabililor!
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212